Θετικός στον κορωνoϊό ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής

Newsroom
03/11/2021 17:52
 
 
 

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στη Βουλή.

Ο υπουργός ήταν το πρωί στο Κοινοβούλιο, καθώς συζητείται στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο του υπουργείου για τις αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στην Ολομέλεια, ο κ. Καραμανλής διαγνώστηκε θετικός στο πρώτο rapid test που έκανε, ενώ θα υποβληθεί και σε μοριακό τεστ.

Η συνεδρίαση της Βουλής, όπου εξετάζεται το νομοσχέδιο για τα διπλώματα στους 17ρηδες διεκόπη απότομα, καθώς ο αρμόδιος Υπουργός βγήκε θετικός σε rapid test το οποίο υπεβλήθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός Υποδομών (που φορούσε τη μάσκα του στους χώρους της Βουλής) θα κάνει μοριακό τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι φορέας του ιού.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος έχει λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Για την εξέλιξη της υγείας του ενημέρωσε λίγη ώρα αργότερα και ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook, στην οποία υπενθυμίζει ότι είναι εμβολιασμένος και σημειώνει πως έχει ήδη υποβληθεί σε μοριακό τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένει σε λίγες ώρες.

(Πηγή: ethnos.gr)

(Visited 118 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*