Εξατομικευμένες συμφέρουσες συμβάσεις παροχής ρεύματος για τα μέλη της ΠΟΕΣΕ

Newsroom
08/02/2023 19:37
 
 
 

.

Σε συνέχεια απόφασης της Διοίκησης και λόγω του γενικευμένου προβλήματος στο κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε δεσμεύσει αποκλειστική συνεργασία με τη ΔΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ με σκοπό τη δημιουργία και προώθηση ειδικών και στοχευμένων συμβάσεων Ηλεκτρικού Ρεύματος για όλους τους επιχειρηματίες της Ομοσπονδίας μας.

Η προσφορά που έχουμε αφορά αποκλειστικά επαγγελματίες με ΚΑΔ 56.10, 56.21, 56.30 και 93.29 είτε ως κύρια είτε ως δευτερεύουσα δραστηριότητα και μπορούν να το λάβουν όσοι έχουν παροχές από 35 kVa και άνω βάσει ΡΑΕ στο ίδιο ΑΦΜ (π.χ. μπορεί ένα ΑΦΜ να έχει μια παροχή Γ22 οπότε είναι σίγουρα 35 kVa ενώ ένα άλλο ΑΦΜ να έχει 2 παροχές Γ21 από 25 kVa ή κάθε μία οπότε θα έχει συνολικά 50 kVa).

Το πακέτο προσφέρει πραγματικό κόστος ενέργειας ανά μήνα (και όχι ανακοινώσιμο βάσει απλών τιμοκαταλόγων των προμηθευτών) και με περιθώριο μόλις 0,025€/kwh για τον Προμηθευτή Protergia Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.

Παράλληλα, οι πελάτες που θα παρουσιάσουν συνέπεια πληρωμής προ τη λήξης του λογαριασμού μήνα, από τον 2ο λογαριασμό και έπειτα θα ισχύει κάθε μήνα 3,5% έκπτωση συνέπειας επί του συνόλου των ανταγωνιστικών χρεώσεων.

Δια του λόγου το αληθές, το εν λόγω πρόγραμμα λειτουργεί ως μέγιστη προστασία σε περιόδους ενεργειακής κρίσης καθώς η έκπτωση συνέπειας δεν δίνεται μόνο για το περιθώριο του Προμηθευτή αλλά ακόμη και στο ίδιο το κόστος ενέργειας. Για να έχετε μια εικόνα σχετικά με τα χρήματα που θα εξοικονομούσε κάποιος σε σχέση με ένα οποιοδήποτε επαγγελματικό πρόγραμμα της αγοράς παρακαλούμε δείτε τον παρακάτω ενδεικτικό πίνακα για τους δυσκολότερους μήνες κρίσης για το 2022
Η ΔΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που διαπραγματεύεται και διαμεσολαβεί για δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίους επιχειρηματίες, προσφέρει κλαδικές λύσεις εξατομικευμένων συμβάσεων και με επιτυχημένη συνεργασία με άλλες 2 πολύ μεγάλες Ομοσπονδίες στην Ελλάδα.

Για την ΠΟΕΣΕ η διαπραγμάτευση έγινε με την Protergia Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ τον νούμερο 1 εναλλακτικό καθετοποιημένο Προμηθευτή και Παραγωγό Ενέργειας στην Ελλάδα, καθώς προσφέρει τη μέγιστη εξασφάλιση τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα με εξαιρετική χρηματοοικονομική εικόνα και χωρίς να έχει καταγγείλει ποτέ συμβάσεις ηλεκτρικής ενέργειας λόγω οικονομικής δυσχέρειας.

Παρακαλούμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν άμεσα τα στοιχεία τους στον παρακάτω σύνδεσμο προκειμένου να κληθούν από τη ΔΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ καθώς το πακέτο θα ισχύει για το Φεβρουάριο για όσους πελάτες δεν είναι στην Protergia: https://www.epaggelmatikorevma.gr/poese/

Εναλλακτικά μπορούν να στείλουν απευθείας email με τίτλο “ΠΟΕΣΕ “, την επωνυμία της επιχείρησής τους και το τηλέφωνο επικοινωνίας τους, στο protergia.deltacom@gmail.com.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για το ΔΣ της ΠΟΕΣΕ
Γιάννης Βαγ. Παπαδόπουλος
Περιφερειάρχης ΠΟΕΣΕ Ν. Αιγαίου & Κρήτης

(Visited 69 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*