Νέος κύκλος σεμιναρίων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Newsroom
17/02/2023 15:47
 
 
 

 

Σεμινάριο με θέμα «Η νέα εποχή και οι προκλήσεις των επιχειρήσεων» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Σε ένα σύγχρονο συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό τοπίο, ποια είναι τα νέα δεδομένα και οι νέοι κανόνες; Πώς καλούνται οι επιχειρήσεις να αντιδράσουν και πώς μπορούν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά τους και να παραμείνουν ανταγωνιστικές και εντός «παιχνιδιού»;

Σε αυτά και άλλα ερωτήματα θα απαντήσουν η Δρ. Γεωργία Ζούνη (Επίκουρη Καθηγήτρια Τουριστικού Μάρκετινγκ, Τμήμα Τουριστικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιώς) και ο Δρ. Ιωάννης Κατσανάκης (Επίκουρος Καθηγητής Διοίκησης Πληροφοριακών Συστημάτων σε Επιχειρήσεις και Οργανισμούς, Τμήμα Τουριστικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιώς) κατά τη διάρκεια του δίωρου σεμιναρίου (18:00-20:00), το οποίο αφορά σε κάθε επιχείρηση που θέλει να παραμείνει μπροστά από τις εξελίξεις, αλλά και να αναβαθμίσει την ψηφιακή της παρουσία.

Το θέμα της εισήγησης της Δρ. Γεωργίας Ζούνη είναι «Οι νέες τάσεις στην προώθηση των επιχειρήσεων». Η κα Ζούνη θα επικεντρωθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες εταιρείες, όπως η ανάγκη για συνεχή καινοτομία και υιοθέτηση των σύγχρονων εργαλείων, ενώ θα αναλύσει και πώς το ψηφιακό μάρκετινγκ μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν αυτές οι προκλήσεις με αναφορά σε συγκεκριμένα παραδείγματα, βέλτιστες πρακτικές και στρατηγικές.

Στη συνέχεια, ο Δρ. Ιωάννης Κατσανάκης θα μιλήσει για τις «Νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία των επιχειρήσεων», σε μια προσπάθεια να γίνει κατανοητό το πώς μπορούν οι μικρές επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τα εργαλεία σύγχρονης τεχνολογίας και να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες. Θα αποτυπωθούν βασικές κατηγορίες τεχνολογιών και η εφαρμογή τους μέσα από παραδείγματα και βέλτιστες πρακτικές υιοθέτησης από διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους.

Κάθε επιχείρηση που ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις σήμερα, αλλά και τις νέες τεχνολογίες και την ψηφιοποίηση μπορεί να παρακολουθήσει το webinar διαδικτυακά μέσω ψηφιακής πλατφόρμας ή με φυσική παρουσία στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, για όποιον βρίσκεται στη Σύρο.

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν εδώ ή σε επικοινωνία με το Τμήμα Κατάρτισης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο (τηλ. 22810-82346, εσωτερικό 5), καθώς και στα γραφεία των νησιών σε Άνδρο (τηλ. 22820-51490), Σαντορίνη (τηλ. 22860-25788), Μήλο (τηλ. 22870-23970), Μύκονο (τηλ. 22890-23937), Νάξο (τηλ. 22850-22767), Πάρο (τηλ. 22840-23031) και Τήνο (τηλ. 22830-22404).

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές έως και μία ώρα πριν την έναρξη του σεμιναρίου, οπότε και θα αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης σε όσους έχουν δηλώσει το e-mail τους. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες, θα υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας και υποστήριξης στα τηλέφωνα που αναφέρονται παραπάνω.

(Visited 63 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*