«Η νέα εποχή και οι προκλήσεις των επιχειρήσεων»: Δωρεάν σεμινάριο Επιμελητηρίου και Πανεπιστημίου Πειραιώς

Newsroom
21/02/2023 13:31
 
 
 

 

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 (18:00-20:00) θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικό σεμινάριο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς που σηματοδοτεί την έναρξης της σεζόν στα νησιά και παρουσιάζει τα νέα δεδομένα και τις νέες τάσεις που πρόκειται να κυριαρχήσουν στην αγορά.

Θέμα του φετινού σεμιναρίου είναι «Η νέα εποχή και οι προκλήσεις των επιχειρήσεων» με εισηγητές τη Δρ. Γεωργία Ζούνη και τον Δρ. Ιωάννη Κατσανάκη, οι οποίοι θα αναλύσουν όλα τα νέα δεδομένα και τους νέους κανόνες που διέπουν την αγορά και θα παρουσιάσουν τρόπους με τους οποίους οι επιχειρήσεις μπορούν να αντιδράσουν ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικές και εντός «παιχνιδιού».

Μια εκδήλωση που – σύμφωνα με το Επιμελητήριο Κυκλάδων – πρέπει να παρακολουθήσει κάθε επιχείρηση που θέλει να παραμείνει μπροστά από τις εξελίξεις και να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της.

Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο είτε διαδικτυακά (μέσω ψηφιακής πλατφόρμας), είτε με φυσική παρουσία στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (για όποιον βρίσκεται στη Σύρο).

Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής εδώ

(Visited 40 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.