Επιμελητήριο Κυκλάδων: Δια ζώσης σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας στη Νάξο

Newsroom
15/03/2023 16:16
 
 
 

 

Tη δια ζώσης διοργάνωση και 2ου σεμιναρίου Τεχνικού Ασφαλείας στο γραφείο της Νάξου, μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος επιχειρηματιών του νησιού, ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Όσοι εργοδότες έχουν ήδη υποβάλει πλήρη δικαιολογητικά θα ενημερωθούν προκειμένου να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους. Όσοι εργοδότες δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και επιθυμούν να λάβουν μέρος στο εν λόγω σεμινάριο είναι απαραίτητο να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά στο e-mail info-naxos@cycladescc.gr έως τις 24 Μαρτίου:

-αίτηση με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου εργοδότη (επισυνάπτεται),
-εικόνα taxis με όλες τις δραστηριότητες,
-στοιχεία μητρώου φυσικού σε περίπτωση ατομικής επιχείρησης ή νομικού προσώπου σε περίπτωση νομικής μορφής,

Το σεμινάριο διάρκειας 10 ωρών (2 ημερών) αφορά σε κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης των κλάδων εμπορίου και παροχής υπηρεσιών που απασχολεί ή επιθυμεί να απασχολήσει προσωπικό, έτσι ώστε να ασκεί ο ίδιος τα καθήκοντα του Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή του. Διαφορετικά, είναι απαραίτητο να προσλάβει εξωτερικό συνεργάτη για όσο διάστημα απασχολεί προσωπικό.

Μετά την υποβολή των δικαιολογητικών, θα υπάρξει ενημέρωση για το αναλυτικό ωράριο και τη διαδικασία επιβεβαίωσης της συμμετοχής, η οποία αφορά στην καταβολή του κόστους συμμετοχής του σεμιναρίου αξίας 70 ευρώ και απαραίτητη προϋπόθεση την ταμειακή ενημερότητα προς το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος ενώ μετά την καταληκτική ημερομηνία (24 Μαρτίου), ΔΕΝ είναι δυνατή οποιαδήποτε προσθήκη/τροποποίηση σύμφωνα με τους όρους διεξαγωγής, καθώς η υποβολή του προγράμματος γίνεται τουλάχιστον 60 ημέρες πριν την υλοποίησή του προς το Υπουργείο Εργασίας.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργανώνει κάθε χρόνο τα σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας σε κάθε νησί, όπου υπάρχει το σχετικό ενδιαφέρον, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των μελών του και να στηρίξει την επιχειρηματικότητα στα νησιά. Καθώς η διαδικασία υποβολής και έγκρισης τμημάτων από το αρμόδιο υπουργείο είναι χρονοβόρα και συνήθως δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο για διοργάνωση πολλών τμημάτων, καλούνται οι επιχειρηματίες να μην χάσουν την ευκαιρία και να στείλουν έγκαιρα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να συμπεριληφθούν στο 2ο τμήμα της Νάξου.

Το πιστοποιητικό Τεχνικού Ασφαλείας ισχύει επ’ αόριστον.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία, οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν τον υπεύθυνο του γραφείου Νάξου κ. Γιάννη Ξενάκη στο τηλέφωνο 22850-22767.

Η αίτηση

(Visited 68 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.