Πάμε στοίχημα μπάσκετ

Newsroom
19/06/2023 11:38
 
 
 

 

Η ιστορία του Μπάσκετ ξεκινάει το 1891, όταν ο καθηγητής του κολεγίου του Springfield στην Μασαχουσέτη, James Naismith, δημιούργησε ένα νέο παιχνίδι για τους μαθητές του. Το παιχνίδι αυτό αρχικά, παιζόταν με μια μπάλα που κρεμόταν από ένα καλάθι φρούτων και είχε στόχο την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των μαθητών.

Το Μπάσκετ αργότερα , εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο, με ομάδες από όλες τις Ηπείρους να συμμετέχουν σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως παγκόσμιο κύπελλο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Η παγκόσμια ομοσπονδία Μπάσκετ (FIBA), είναι υπεύθυνη για την διοργάνωση διεθνών αγώνων και την υλοποίηση των κανόνων του αθλήματος. Οι περισσότερες χώρες, έχουν επίσης δικές τους εθνικές ομοσπονδίες Μπάσκετ, που είναι υπεύθυνες για την διοργάνωση των εθνικών πρωταθλημάτων και την διαχείριση των εθνικών ομάδων.

Το Μπάσκετ έγινε πιο δημοφιλές ως ανταγωνιστικό άθλημα , στα τέλη του 19ου αιώνα και αρχές του 20ου. Το στοίχημα στο Μπάσκετ ξεκίνησε πολύ αργότερα από αυτό του ποδοσφαίρου.
Σήμερα έχουμε σε πολύ εξελιγμένη μορφή την στοιχηματική δραστηριότητα , με εξειδικευμένες στοιχηματικές εταιρείες, που μελετούν και εκδίδουν μπασκετικά προγνωστικά δελτία, με όλο και περισσότερους παίκτες, να ακολουθούν το άθλημα αυτό.

Στο στοίχημα του Μπάσκετ, οι παίκτες στοιχηματίζουν σε αποτελέσματα αγώνων, ΄( Μπάσκετ – στοίχημα νίκης), όπως το νικητήριο σκορ, το σκορ των ομάδων στο τέλος του πρώτου η του δεύτερου ημιχρόνου, και πολλές ακόμη επιλογές, που αποκαλούμε ειδικά στοιχήματα.

Υπάρχουν συγκεκριμένες στοιχηματικές εταιρείες που ασχολούνται με τα προγνωστικά στο Μπάσκετ, καθώς το ποντάρισμα σε αυτό το άθλημα έχει κάποιες ιδιαίτερες πτυχές , σε σχέση με αυτό του ποδοσφαίρου.

Στην χώρα μας οι στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα μπασκετικά στοιχήματα, είναι :οι pamestoixima.gr, novibet, bet365, stoiximan, betshop.

Υπάρχουν αρκετές εταιρείες ακόμη στην αγορά του στοιχήματος, αλλά οι προαναφερόμενες , υποστηρίζουν στα προγνωστικά τους δελτία, ειδικές επιλογές που αφορούν το Μπάσκετ.

Μάλιστα αξιόπιστοι tipsters,συμβουλεύουν τους παίκτες να δημιουργούν λογαριασμούς σε παραπάνω από μία εταιρεία, ώστε να αυξήσουν τις στοιχηματικές επιλογές τους, και κατ’ επέκτασιν τα ποσοστά επιτυχίας τους.

Η Pamestoixima.gr είναι από τις πιο σημαντικές στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, που έχει επενδύσει σημαντικά χρηματικά ποσά, ως χορηγός, σε αρκετές αθλητικές δραστηριότητες του Μπάσκετ.

Επίσης δίνει την ευκαιρία στους διαδικτυακούς της παίκτες, να συμμετέχουν ζωντανά στα παιχνίδια που ποντάρουν, αλλάζοντας τις επιλογές τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Σημειώνουμε ότι οι παίκτες του Basket bet εν κατακλείδι, πριν αποφασίσουν να μπουν σε αυτόν τον μαγικό κόσμο του στοιχήματος, χρειάζεται να γνωρίζουν καλά πως δουλεύει αυτό το σύστημα και να μελετήσουν καλά τις παραμέτρους.

Δείτε εδώ πάμε στοίχημα μπάσκετ

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 73 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*