Η χρήση των κρυπτονομισμάτων στον τζόγο

Newsroom
19/06/2023 09:44
 
 
 

 

Η χρήση των κρυπτονομισμάτων έχει πολλά πεδία εφαρμογών στις διαδικτυακές συναλλαγές. Δεν θα μπορούσε να λείπει συνεπώς από τις συναλλαγές των τυχερών παιχνιδιών, αφού δίνει κάποια πλεονεκτήματα στους έξυπνους και καλά διαβασμένους παίκτες, που αγαπούν το ρίσκο.

Ένα από αυτά τα πλεονεκτήματα είναι η ανωνυμία, και ένα άλλο , η ταχύτητα .Βέβαια όπως όλα τα νομίσματα έχουν δυο όψεις, έτσι και το κρυπτονόμισμα έχει τα πλεονεκτήματα, έχει όμως και κινδύνους, που πρέπει να γνωρίσει καλά όποιος θέλει να χρησιμοποιεί ψηφιακό νόμισμα στις συναλλαγές του.

Είναι γνωστό πως τα κρυπτονομίσματα αλλάζουν συνεχώς και απρόσμενα τιμές. Για το λόγο αυτό, πριν από όλα, όποιος διαθέτει ηλεκτρονικό πορτοφόλι με ψηφιακά νομίσματα, θα πρέπει να τα παρακολουθεί συνεχώς ,για τυχόν απρόσμενες διακυμάνσεις στις τιμές, ειδικά όταν έχει ποντάρει σε τυχερό παιχνίδι με κρυπτονόμισμα, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει άμεσα την χρηματική απόδοση των κερδών του.

Ένα τρίτο πλεονέκτημα που δίνει η χρήση των κρυπτονομισμάτων στον τζόγο, είναι τα πολύ χαμηλά τέλη , αφού δεν ελέγχονται από κρατική αρχή, ώστε να φορολογηθούν, όπως φορολογούνται τα παραδοσιακά νομίσματα.

Αξίζει να σημειωθεί ,πως πριν συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε πλατφόρμα τζόγου που χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα, συνίσταται να ενημερωθείτε για την τοπική νομοθεσία στη χώρα σας, και να εξετάσετε τις νομικές και ρυθμιστικές αρχές που αφορούν τα τυχερά παιχνίδια και την χρήση κρυπτονομισμάτων σε αυτά. Ορισμένες χώρες έχουν αυστηρούς κανόνες στον τομέα αυτόν, ενώ κάποιες άλλες, η κατάσταση είναι κάπως ανεξέλεγκτη.

Κάθε κρυπτονόμισμα έχει το δικό του καταγραφικό βιβλίο (blockchain), το οποίο στην ουσία ,είναι η άτυπη εσωτερική ρυθμιστική αρχή, που καταγράφει και οριστικοποιεί τις συναλλαγές, προστατεύοντας τους χρήστες, από απάτες και επιθέσεις που στόχο έχουν την κλοπή. Είναι η ασφάλεια των ψηφιακών πορτοφολιών σας.

Στον τζόγο χρησιμοποιούνται πολλών ειδών κρυπτονομίσματα, κυρίως όμως, χρησιμοποιούνται το Bitcoin και το Ethereum. Πιο συγκεκριμένα το Ethereum, έχει ενσωματώσει την τεχνολογία των έξυπνων συμβολαίων του, σε πολλές αξιόπιστες πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών.

Αρκετοί παίκτες τυχερών παιχνιδιών, επιλέγουν αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps), που έχουν κατασκευαστεί για να τρέχουν στο Ethereum και σε Blockchain που είναι συμβατά με το Ethereum.
Γνωστοί Tipsters του χώρου, μας λένε πως οι καλλύτερες αποκεντρωμένες πλατφόρμες του διαδικτυακού τζόγου, είναι οι εξής: (1.Τυχερό Μπλοκ-2.Cloudbet 3.FortuneJack 4.Μετασπινες 5.Winz.io 6.Bitslot).

O αποκεντρωμένος τζόγος χρησιμοποιεί έξυπνα συμβόλαια, τα οποία είναι αυτοματοποιημένα πρωτόκολλα υπολογιστή που εκτελούν προγραμματισμένες εντολές, κάτω από προκαθορισμένες προϋποθέσεις. Ανήκουν στο λογισμικό Blockchain Ethereum, στο οποίο διενεργούνται αυτόματα πολλαπλές κινήσεις συναλλαγών, και αποθηκεύονται σε αυτό.

Έτσι διασφαλίζεται η δίκαιη και ασφαλής μεταχείρηση, και αποσοβείται η χειραγώγηση των παικτών.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 53 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*