Προγνωστικά ποδοσφαίρου – Στοιχηματικές εταιρείες

Newsroom
19/06/2023 15:45
 
 
 

 

Τα τυχερά παιχνίδια πάντα είχαν την τιμητική τους στις προτιμήσεις του λαού, και η ανδρεναλίνη του ρίσκου εξακολουθεί και δίνει χρώμα και ένταση στην ρουτίνα της καθημερινότητας μας.

Το στοίχημα τα τελευταία χρόνια, έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας, αφού τα στοιχηματικά παιχνίδια είναι διαθέσιμα στα κινητά και τους υπολογιστές μας, μέσα από τις πολυάριθμες πλατφόρμες προγνωστικών, και το live Stoixima,το οποίο δίνει την δυνατότητα στον παίκτη, να συμμετέχει από το κινητό του, live, στην διάρκεια των αγώνων, γεγονός που του δίνει το πλεονέκτημα να ποντάρει σε περισσότερες επιλογές αλλά και περισσότερες αγορές, ανάλογα την στοιχηματική εταιρεία που έχει επιλέξει.

Μεγάλοι και σημαντικοί παίκτες , έχουν μπει στην διαχείριση της στοιχηματικής αγοράς, με σημαντικές επενδύσεις, που έχουν αναβαθμίσει το στοιχηματικό υπόβαθρο των παικτών.

Εταιρείες, όπως η stoiximan,εταιρεία του ομίλου Kaizen Gaming,ο οποίος έχει επεκταθεί και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, ,(Κύπρος- Ρουμανία), η sporting bet , θυγατρική της οποίας είναι η stoiximan από το 2019,η pamestoixima.gr που ανήκει στην INTRALOT,η bet365,είναι οι πιο γνωστές στοιχηματικές εταιρείες στην χώρα μας και διεθνώς, πιστοποιημένες από την παγκόσμια αρχή , που ελέγχει την ασφάλεια του διαδικτυακού στοιχήματος, την e cCogra(e Commerce and Online Gaming Regulation and Assurance).

Η e-COGRA είναι μια ανεξάρτητη οργάνωση, που ειδικεύεται στην πιστοποίηση και τον έλεγχο των επιχειρήσεων διαδικτυακού τζόγου.

Η οργάνωση ελέγχει την συμμόρφωση των εταιρειών, με τους κανονισμούς και τις διαδικασίες του τζόγου, ενώ παράλληλα προστατεύει τους παίκτες και καταναλωτές , από απάτες και αθέμιτες πρακτικές.

Είναι σημαντικό, κάθε παίκτης, να γνωρίζει τους όρους, τους κανόνες, αλλά και τα δικαιώματα του, όπως επίσης, τι, καθορίζει την εξέλιξη και την διαμόρφωση των προγνωστικών αποτελεσμάτων στα δελτία.

Στο Live Stoixima πχ. Μπορεί να παρακολουθεί ζωντανά τους αγώνες του ενδιαφέροντος του, και να αλλάζει επί τόπου τις στοιχηματικές επιλογές του, χρησιμοποιώντας , τις δυνατότητες που του δίνουν κάποιες πλατφόρμες, συγκεκριμένων εταιρειών, με περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

. Εκτός από τις παραπάνω παραμέτρους που αναφέρουμε, υπάρχει και ο έμψυχος παράγοντας ,που θα πρέπει να λάβει υπ’όψιν ο υποψήφιος στοιχηματιστής. ο κόσμος που πηγαίνει στο γήπεδο να παρακολουθήσει τον αγώνα, πολύ σημαντικός για την ενδυνάμωση του ηθικού της κάθε ομάδος, και που με την σειρά του παίζει καθοριστικό ρόλο για την έκβαση του αγώνα.

Υπάρχουν διάφορα στοιχήματα που μπορούν να συνδυαστούν έξυπνα, με τρόπους που επιτρέπουν την αύξηση των πιθανοτήτων Νίκης. Το κέρδος εξαρτάται από το πλήθος των στοιχημάτων, συνδυαστικά με την απόδοση του κάθε στοιχήματος

Στο bet.gr θα βρείτε καθημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 83 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*