Day-to-night outfits: 3 ιδέες για να εντυπωσιάσετε

Newsroom
03/10/2023 00:59
 
 
 

 

Όπως κάθε γυναίκα έτσι και εσείς σίγουρα αναζητάτε μερικά outfits που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και με μερικές μικρές αλλαγές όπως τα αξεσουάρ και τα παπούτσια να μετατρέψετε το ύφος τους για την επόμενη σας εμφάνιση. Εδώ λοιπόν θα βρείτε μερικές προτάσεις για look που μπορείτε να δημιουργήσετε με τα ρούχα που έχετε στη ντουλάπα σας και να κατευθυνθείτε προς κάθε περίσταση που επιθυμείτε. Κάνοντας αυτούς τους συνδυασμούς ρούχων σίγουρα θα εντυπωσιάσετε και θα δείξετε την άψογη αισθητική του στιλ σας. Πάμε να σας μετατρέψουμε σε μια all day fashionista.

Γυναικείο κουστούμι
Ένα γυναικείο κουστούμι είναι μια safe επιλογή ρούχων που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και μάλιστα ανεξαρτήτως της περίστασης. Ένα αυστηρό, κομψό και επίσημο look που μπορεί να φορεθεί στη δουλεία σας και μάλιστα που μπορεί εύκολα να γίνει αρκετά sexy, θηλυκό και να μετατραπεί σε βραδινό set.
Ένα κουστούμι με ένα ζευγάρι sneakers είναι το ιδανικό πρωινό look για να κατευθυνθείτε προς το γραφείο, να κάνετε τις καθημερινές σας δουλειές όπως ψώνια κτλ. Αλλάζοντας μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια δηλαδή φορώντας ένα ζευγάρι γόβες μετατρέπετε εντελώς το ύφος του και μπορείτε να βγείτε σε μια βραδινή έξοδο ή να πάτε κάπου πιο επίσημα όπως σε ένα γάμο.
Ένα κουστούμι δεν είναι απαραίτητο να είναι μαύρο καθώς μπορείτε να βρείτε στην αγορά διάφορα χρώματα σε γυναικεία κουστούμια ξεκινώντας από πολύ παιχνιδιάρικες και ανοιχτές αποχρώσεις όπως ροζ και φτάνοντας σε πιο σκουρόχρωμες όπως deep blue.

• Πουκάμισο και φούστα
Συνδυάζοντας ένα κλασικό λευκό πουκάμισο με μια φούστα, για παράδειγμα jean, satin ή και δερμάτινη μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ακόμα day-to-night outfit. Το πουκάμισο αλλά και η φούστα είναι δύο διαχρονικά κομμάτια που σημαίνει ότι μπορούν να φορεθούν σε πολλές περιστάσεις. Μπορείτε να φορέσετε ένα άνετο ζευγάρι sneakers ή ένα ζευγάρι αρβυλάκια τα οποία θα σας συνοδεύσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα σας κρατήσουν τα πόδια άνετα και ξεκούραστα. Αν βέβαια κατευθύνεστε προς μια πιο επίσημη περίσταση, ένα ζευγάρι kitten heels είναι αναμφισβήτητα η σωστή επιλογή. Είναι λεπτεπίλεπτα, βολικά και φυσικά θα δώσουν στο look σας μια stylish πινελιά.

• Total black outfit
Επιλέγοντας ένα total black outfit πάντα αποτελεί καλή επιλογή. Ένα μαύρο crop top ή ένα κορμάκι με μια παντελόνα και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες μπορεί να φορεθεί στο γραφείο, για τις εξωτερικές σας εργασίες, για έναν απογευματινό καφέ με τις φίλες ή και για ένα ποτό το βράδυ. Τους ζεστούς μήνες μπορείς να επιλέξεις και ένα ζευγάρι σανδάλια για να του δώσεις μια πιο καλοκαιρινή αίσθηση ή ακόμα και να μετατρέψεις το look σε ένα total white outfit φορώντας μόνο λευκά στοιχεία.

(Visited 1.171 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*