Νάξος: Ενημερωτική εκδήλωση του Σωματείου «Φιλοξενία» με θέμα «Η εστίαση στη νέα εποχή»

Newsroom
26/02/2024 23:10
 
 
 

 

Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» προσκαλεί σε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα «Η εστίαση στη νέα εποχή».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου, στις 5:30 το απόγευμα, στο δημοτικό θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» στο δημαρχιακό μέγαρο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν διακεκριμένοι ομιλητές, μεταξύ των οποίων οι: Πέτρος Ραπανάκης, οικονομολόγος και εργασιακός σύμβουλος, Χρίστος Δανελάτος, ενεργειακός σύμβουλος, και Γιώργος Καββαθάς, πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και της ΠΟΕΣΕ.

Θα συζητηθούν θέματα όπως η φορολογική και εργασιακή νομοθεσία, η ψηφιακή κάρτα εργασίας και η διασύνδεση POS, η ενέργεια στις επιχειρήσεις εστίασης, η χρηματοδότηση μέσω της Αναπτυξιακής Τράπεζας και του ΕΣΠΑ, τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα στη μουσική, καθώς και θέματα που αφορούν τον αιγιαλό και την παραλία.

Η εκδήλωση αποτελεί μια ευκαιρία για την ενημέρωση και τον διάλογο μεταξύ επαγγελματιών του χώρου, με στόχο την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την προώθηση της εξέλιξης στον τομέα της εστίασης στις Κυκλάδες.

Η πρόσκληση

Η αφίσα της εκδήλωσης

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 92 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*