Ολοκληρώθηκε το 2ο επιχειρηματικό εργαστήριο της πράξης GO_BRAND

Newsroom
10/02/2020 15:18
 
 
 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο επιχειρηματικό εργαστήριο που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της πράξης “GO_BRAND – Δράσεις προώθησης και ενίσχυσης του brandname των επιλέξιμων προϊόντων ή /και υπηρεσιών της Ελλάδος και της Κύπρου στην διασυνοριακή περιοχή” του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020.
Το εργαστήριο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο και παράλληλα υπήρξε ζωντανή σύνδεση, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τα γραφεία του Επιμελητηρίου σε Άνδρο, Τήνο, Νάξο, Μήλο και Σαντορίνη. Παράλληλα, πλήθος επιχειρήσεων από νησιά εκτός των προαναφερόμενων παρακολούθησαν την εκδήλωση μέσω livestreaming,.


Στην εκδήλωση συμμετείχαν μέλη των συστάδων (clusters) επιχειρήσεων που έχουν δημιουργηθεί στο πλαίσιο του έργου Cluster “AegeanCuisine” και «Κυκλαδίτικου Οίνου και Τοπικών ποτών», αλλά και επιχειρηματίες που επιθυμούσαν να ενημερωθούν ή και να ωφεληθούν από τις δράσεις του έργου.
Αντικείμενα της επιχειρηματικής συνάντησης ήταν α) ηπαρουσίαση των δράσεων ενίσχυσης και ανάδειξης του τοπικού brandname που έχουν πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του παρόντος έργου, με βασικό στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και του εξαγωγικού προσανατολισμού των κλάδων που εκπροσωπούν τα δύο clusters και β) η παρουσίαση χρηματοδοτικών λύσεων και κατευθύνσεων, τόσο σε επίπεδο μεμονωμένων επιχειρήσεων όσο και σε επίπεδο συστάδων (clusters), για την οικονομική ενίσχυση των επιχειρηματικών τους σχεδίων.

(Visited 33 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.