Ο Βαγγέλης Φραγκίσκος μιλά στην ΕΡΤ για τη Νάξο και τις επιχειρήσεις εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού (video)

Βαγγέλης Φραγκίσκος ΕΡΤ
Newsroom
27/03/2020 17:02
 
 
 

 

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ3 “ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ” με τη Χριστίνα Συμεωνίδου, ήταν σήμερα το πρωί ο επιχειρηματίας της Νάξου Βαγγέλης Φραγκίσκος.

Ο κ. Φραγκίσκος, ιδιοκτήτης της Aegean Fresko, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype σχετικά με τις εξελίξεις στις επιχειρήσεις εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως ενημέρωσε, η δική του εταιρεία που δραστηριοποιείται στην τροφοδοσία καταστημάτων εστίασης  και ξενοδοχείων, έχει προσαρμοστεί πλέον στη νέα πραγματικότητα εξυπηρετώντας και ιδιώτες με τη νέα υπηρεσία της επιχείρησης του Delivery @Home.

Αναφέρθηκε επίσης στον κλάδο των βιομηχανιών που εξειδικεύονται στις τροφοδοσίες επιχειρήσεων που επίσης έχει πληγεί μετά τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο Βαγγέλης Φραγκίσκος συνέστησε σε όλους “υπομονή” και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα βγούμε από όλη αυτή την κατάσταση.

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ3 "ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ" και την Χριστίνα Συμεωνίδου, μιλήσαμε σε ζωντανή σύνδεση για τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή στις επιχειρήσεις και στην οικονομία. Συζητήσαμε επίσης και για τη νέα υπηρεσία Delivery @Home που προσφέρει η Aegean Fresko με δωρεάν παράδοση των καθημερινών αναγκών ενός νοικοκυριού.

Gepostet von Vagelis Fragiskos am Freitag, 27. März 2020

(Visited 1.686 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*