Γάμοι και …κορωνοϊός – Δες το θετικά!

γάμος ABOVE
Newsroom
27/03/2020 18:12
 
 
 

 

Η πανδημία του κορωνοϊού εισέβαλε στη ζωή μας και έφερε τα πάνω κάτω… Αν σχεδιάζατε το γάμο σας και όλα έχουν ξαφνικά ανατραπεί, μην απελπίζεστε!

γάμος ABOVE

Τα μυστήρια του 2020 χωρίζονται πλέον σε δυο κατηγορίες:
Αυτά που είχατε κλείσει μέχρι τον Ιούνιο (Απρίλιο και Μάιο) που είναι το πιο πιθανό να μην πραγματοποιηθούν εν μέσω της πανδημίας και αυτά που έχουν προγραμματιστεί από τον Ιούνιο και μετά, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κορωνοϊός θα είναι πια παρελθόν.

Αναζητείστε άμεσα νέα ημερομηνία!

Εάν ανήκετε στα ζευγάρια εκείνα που είχατε προγραμματίσει το γάμο σας Απρίλιο ή Μάιο θα πρέπει –εάν ακόμα δεν το έχετε κάνει- να αναζητήσετε ΑΜΕΣΑ νέα ημερομηνία διεξαγωγής του μυστηρίου!

γάμος ABOVE

Θα πρέπει μάλλον να ξεχάσετε το Σεπτέμβριο, μιας και είναι ο κατεξοχήν μήνας των γάμων και δύσκολα θα βρείτε αυτό που θέλετε, οπότε θα πρέπει να στοχεύσετε στον Ιούλιο (εάν ακόμα υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες) ή τον Οκτώβριο και Νοέμβριο.

γάμος ABOVE

Εάν ο γάμος σας έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο, πολύ πιθανόν να διεξαχθεί, αν και ακόμα κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στη χώρα μας με την πανδημία του κορωνοϊού. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε άμεσα με τους συνεργάτες σας (φωτογράφο, δεξίωση κ.λπ.) ώστε να συζητήσετε για ένα εναλλακτικό σχέδιο και γιατί όχι, μια νέα ημερομηνία που να εξυπηρετεί όλους.

Μεταθέστε το γάμο σας μια …καθημερινή

γάμος ABOVE

Η εναλλακτική λύση που υπάρχει επίσης είναι να μεταθέσετε το γάμο σας όχι για κάποιο Σαββατοκύριακο αλλά μια καθημερινή που όπως θα δούμε φέτος πολλοί θα είναι αυτοί που θα το τολμήσουν.

γάμος ABOVE

Το ερώτημα που ίσως θα έχετε είναι το τι γίνεται στην περίπτωση που έχετε δώσει προκαταβολή για κάποιες υπηρεσίες που είχατε ήδη κλείσει και ματαιώθηκαν.

γάμος ABOVE

Η εταιρεία μας (ABOVE), όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών γάμου, μεταθέτει την προκαταβολή για τη νέα ημερομηνία, πάντα σε συνεννόηση με το ζευγάρι και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα μας.

Σκεφτείτε θετικά!

γάμος ABOVE

Αξιοποιείστε όλο αυτό το χρόνο που «Μένουμε Σπίτι» με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας δημιουργικά, αναζητώντας ίσως και κάποιες πρωτότυπες ιδέες που δεν είχατε την πολυτέλεια του χρόνου να ερευνήσετε πριν και προετοιμαστείτε περισσότερο –μαζί, αυτή τη φορά- για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας!

γάμος ABOVE

ABOVE

Χώρα, Νάξος 84300
Κ 6940 400 640
E contact@above.productions & above.productions.tv@gmail.com
Website above.productions
FB above.product
Instagram @above.weddings

γάμος ABOVE

γάμος ABOVE

γάμος ABOVE

γάμος ABOVE

γάμος ABOVE

γάμος ABOVE

γάμος ABOVE

γάμος ABOVE

γάμος ABOVE

γάμος ABOVE

γάμος ABOVE

 

(Visited 939 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*