5o δωρεάν webinar από το Επιμελητήριο Κυκλάδων για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Newsroom
19/06/2020 13:03
 
 
 

Τη διοργάνωση του 5ου κατά σειρά δωρεάν webinar με θέμα «Νέοι κανόνες υγιεινής & ασφάλειας για την επαναλειτουργία ξενοδοχείων & καταλυμάτων» ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος και του μεγάλου αριθμού αιτήσεων που κατατέθηκαν.

Το webinar απευθύνεται στις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων και ξενοδοχείων του νομού Κυκλάδων προκειμένου να το παρακολουθήσουν και να λάβουν τη σχετική βεβαίωση, η οποία είναι απαραίτητη για την λειτουργία των επιχειρήσεων με σήμα ΕΟΤ σύμφωνα με την ΚΥΑ 1881/29.05.2020.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας που διαθέτει το Επιμελητήριο Κυκλάδων και καλύπτει την ταυτόχρονη συμμετοχή έως και 1000 σημείων, την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 10:30-12:30 με εισηγητή τον κ. Γιάννη Κακό, Τεχνολόγο Τροφίμων & Ποτών Msc, εισηγητή εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΕΦΕΤ.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, που δεν έχουν παρακολουθήσει τα προηγούμενα webinars, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση με τα στοιχεία τους και τον εταιρικό τους ΑΦΜ στον σύνδεσμο https://bit.ly/2zJtM8f έως και την Πέμπτη 25/6 στις 14:00 προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία συμμετοχής και να λάβουν τη σχετική πρόσκληση.

Για την καλύτερη οργάνωση και την έγκαιρη εκπαίδευση όλων των επιχειρήσεων-μελών, δικαίωμα υποβολής αίτησης έχει ένας (1) μόνο εκπρόσωπος κάθε επιχείρησης, στου οποίου το όνομα θα εκδοθεί η σχετική βεβαίωση, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

(Visited 64 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*