Επιμελητήριο Κυκλάδων: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

epimelitirio logo
Newsroom
18/02/2021 11:38
 
 
 

Την έναρξη της συνεργασίας του με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς θα ανακοινώσει τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου το Επιμελητήριο Κυκλάδων, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρηθεί στις 15:00, με αφορμή την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας του φορέα με τα παραπάνω Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Στη Συνέντευξη Τύπου θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος, καθώς και οι Πρυτάνεις των δύο Πανεπιστημίων, καθηγητές Σπυρίδων Κίντζιος, (του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών) και Άγγελος Κότιος (του Πανεπιστημίου Πειραιώς).

Η συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς ανάληψης πρωτοβουλιών – από πλευράς Επιμελητηρίου Κυκλάδων – για την ενίσχυση των παραγωγικών δυνάμεων, την προώθηση της επιχειρηματικότητας, την προστασία της απασχόλησης, την εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής και την ανάληψη καινοτόμων δράσεων. Επιπλέον, θα αναλυθούν οι στόχοι των συνεργασιών αυτών και θα παρουσιαστούν οι πρώτες ενέργειες που περιλαμβάνει το κοινό πλαίσιο δράσης.

Τη Συνέντευξη Τύπου μπορεί να παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος μέσω live streaming στο κανάλι του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στο you tube (youtube.com/user/kyklades07/live) και στη σελίδα του στο facebook (facebook.com/cycladeschamber).

(Visited 52 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*