Υποχρεωτική η κλαδική συλλογική σύμβαση των ξενοδοχοϋπαλλήλων

domatio ksenodoxeioy
Newsroom
17/05/2021 15:39
 
 
 

Υποχρεωτική κήρυξε την Κλαδική Σύμβαση των Ξενοδοχοϋπαλλήλων το Ανώτατο Συμβούλιο Εργασίας, αποδεικνύοντας – σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΣΕΕ – την αποτελεσματικότητα των Συνδικάτων και του αγώνα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό.

Η υποχρεωτικότητα και η επεκτασιμότητα της Σύμβασης θα ωφελήσει χιλιάδες εργαζόμενους αφού, πλέον, αυτή θα αφορά στο σύνολο των ξενοδοχοϋπαλλήλων της χώρας. Η συλλογική ρύθμιση στα ξενοδοχεία θέτει όρους ισότητας στις αμοιβές αλλά και στις εργασιακές σχέσεις στον κλάδο, διασφαλίζοντας το κρίσιμο δικαίωμα της επαναπρόσληψης για το σύνολο των εργαζομένων στα ξενοδοχεία.

«Η ΓΣΕΕ, θα βρίσκεται στο πλευρό των ξενοδοχοϋπαλλήλων και θα παρακολουθεί την εφαρμογή και την τήρηση των μέτρων που εμπεριέχονται στην Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

(Visited 68 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.