Μονογυιού και Μπατζελή μαγειρεύουν στο 6ο Food Experience Graviera Naxos – Ζωντανές συνδέσεις με 5 κανάλια (video)

 
 
 

 

Ξεκίνησε την Παρασκευή το 6ο Food Experience Graviera Naxos, το οποίο διοργανώνεται από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου υπό την αιγίδα του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου και πέντε διαφορετικά μεγάλα ελληνικά κανάλια συνδέθηκαν ζωντανά με τη Νάξο για να μάθουν τα πάντα για την πιο σημαντική γαστρονομική εκδήλωση του Αιγαίου.

Στον «αέρα» του «Κοινωνία Ώρα Mega» ο Χρήστος Νέζος, έδωσε το ρεπορτάζ παρέα με το Blue Fin Divers και μία… καρμπονάρα με γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών και το παραδοσιακό ζαμπόνι του νησιού.

Λίγο αργότερα, ζωντανά από το ξενοδοχείο Iphimedeia, για την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ετοιμάσαμε (και έπειτα… απολαύσαμε) μία υπέροχη κρύα ντοματόσουπα με τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και το γιαούρτι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, στο πλαίσιο του 6ου Food Experience Graviera Naxos. Μαγείρεψε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού με τη βοήθεια του… masterchef Χρήστου Μπάρκα, ενώ για την εκδήλωση μίλησε στην κάμερα ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρης Καπούνης.

Επίσης, ο δημοσιογράφος του Action 24, Ξενοφών Σκιντζής, μίλησε για το event στην εκπομπή «Action Τώρα», ο Χ. Μπάρκας μαγείρεψε ένα πεντανόστιμο starter (καρπάτσιο ντομάτας με γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.) και ο Δημήτρης Καπούνης αναφέρθηκε σε δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Ακόμη, ο Χρήστος Νέζος βγήκε στον «αέρα» του «Ώρα Ελλάδος» του Open και αναφέρθηκε στο 6o Food Experience Graviera Naxos, έχοντας μαζί του το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Μπατζελή, που τιμά με την παρουσία της την εκδήλωση!

Τέλος, το «Breakfast@Star» του Star Channel συνδέθηκε με την απαράμιλλης ομορφιάς παραλία της Αγίας Άννας και έμαθε για το 6ο Food Experience Graviera Naxos από τον Χρήστο Νέζο, ενώ ο Χ. Μπάρκας ετοίμασε εξαιρετικό ριζότο α λα μιλανέζε με τη γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 499 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.