6ο Food Experience Graviera Naxos: Γέμισε συνταγές με γραβιέρα Νάξου της ΕΑΣ η ελληνική τηλεόραση (video)

Newsroom
15/06/2024 21:39
 
 
 

 

Το 6ο Food Experience Graviera Naxos, το οποίο διοργανώνει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου υπό την αιγίδα του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, συνεχίστηκε σήμερα για δεύτερη μέρα, με τέσσερις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης να κάνουν ζωντανή σύνδεση με τη Νάξο για χάρη της εκδήλωσης!

Το «Στούντιο με θέα» του ΑΝΤ1 «προσγειώθηκε» στη μαγευτική παραλία της Πλάκας και έμαθε για το 6ο Food Experience Graviera Naxos. Το ρεπορτάζ μετέδωσε η δημοσιογράφος του καναλιού, Φωτεινή Νάσσου, μιλώντας και με τον Πρόεδρο του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ιωάννη Τσαμίχα, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στις δράσεις του Επιμελητηρίου, μία εκ των οποίων θα είναι να κάνει τη γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου γνωστή και στα ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας. Επίσης, ο σεφ Χρήστος Μπάρκας μαγείρεψε στον «αέρα» της εκπομπής ριζότο α λα μιλανέζε με Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.!
Δείτε το απόσπασμα:

Ακόμη, με φόντο τα καταγάλανα νερά της παραλίας της Πλάκας, η δημοσιογράφος Μαρία Σταθοπούλου μίλησε για την εκδήλωση στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6» της ΕΡΤ, ενώ ο σεφ Χρήστος Μπάρκας ετοίμαζε μπολονέζ με ζυμαρικά paccheri και κρέμα γραβιέρας Νάξου!
Δείτε το απόσπασμα:

Επιπλέον, η δημοσιογράφος του Alpha, Ελένη Λαζάρου, ενημέρωσε ζωντανά από την Αγία Άννα την εκπομπή του καναλιού «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» για το 6ο Food Experience Graviera Naxos, με τον πρόεδρο της Ε.Α.Σ., Δημήτρη Καπούνη, να μιλά στην κάμερα για το event. Όλα αυτά, ενώ ο σεφ του Santana, Μιχάλης Καπρής, μαγείρευε εξαιρετικά πιάτα με τα προϊόντα της Ε.Α.Σ.: smoothie με γιαούρτι, τερίνα πατάτας Νάξου με βούτυρο, γραβιέρα και κεφαλοτύρι, ζυμαρικά με θαλασσινά και παλαιωμένη γραβιέρα, και ζυμαρικά με γραβιέρα και παλαιωμένο κεφαλοτύρι!
Δείτε το απόσπασμα:

Τέλος, το 6ο Food Experience Graviera Naxos παρουσίασε ζωντανά από την Αγία Άννα και… εν πλω, ο παρουσιαστής της τηλεόρασης, Χρήστος Νέζος, στους «Δεκατιανούς» του ΣΚΑΪ. Για παρέα του είχε τον Ι. Τσαμίχα και τον Χ. Μπάρκα, που έφτιαξε ζυμαρικά με θαλασσινά και τη μοναδική γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 693 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*