Καιρός: Έρχονται «37άρια» – Ζέστη, υγρασία και σκόνη

Newsroom
26/05/2022 00:47
 
 
 

 

Ακόμα πιο ζεστός θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, αλλά αναμένεται να επιδεινωθεί το βράδυ του Σαββάτου.

Από το πρωί της Πέμπτης θα υπάρχει ηλιοφάνεια σε ολόκληρη την χώρα, ενώ η αφρικανική σκόνη θα κάνει και πάλι την εμφάνισή της.

Από το μεσημέρι και μετά, ωστόσο, στους ορεινούς όγκους θα έχουμε μπόρες ίσως και καταιγίδες. Προσοχή θα χρειαστεί στα ορεινά της βόρειας και ανατολικής Ελλάδας γιατί υπάρχουν ενδείξεις για χαλάζι. Το βράδυ οι μπόρες αναμένονται στην κεντρική Μακεδονία.

Η θερμοκρασία την Πέμπτη αναμένεται στους 34-35 βαθμούς στα ηπειρωτικά και στο Αιγαίο στους 28-29.

Την Παρασκευή η μέρα θα ξεκινήσει καλά με ηλιοφάνεια και κάποιες μπόρες στους ορεινούς όγκους της βόρειας Ελλάδας. Η θερμοκρασία θα «σκαρφαλώσει» στους 34 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Το Σάββατο θα υπάρχουν σύννεφα στη δυτική Ελλάδα και από το απόγευμα σε Ήπειρο και Επτάνησα που δεν αποκλείεται να δώσουν και μια λασποβροχή. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στους 34 βαθμούς.

Την Κυριακή τα σύννεφα θα κατευθυνθούν προς τα ανατολικά, ενώ μετά το μεσημέρι θα έχουμε μπόρες στη δυτική και βόρεια Ελλάδα. Η θερμοκρασία από 32 στα κεντρικά ηπειρωτικά και στους 37 στην Κρήτη, ενώ στα δυτικά στους 24.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα βελτιωθεί παντού και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 31 βαθμούς.

(Visited 231 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.