Εξασθενούν οι βόρειοι άνεμοι, έρχονται βροχές – Τι προβλέπει η ΕΜΥ για τις επόμενες μέρες

Newsroom
14/03/2023 12:07
 
 
 

 

Γενικά αίθριο καιρό για τις περισσότερες περιοχές της χώρας προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με τους ανέμους που πνέουν στο Αιγαίο να σημειώνουν σταδιακή εξασθένηση.

Ειδικότερα, για σήμερα Τρίτη 14 Μαρτίου στις Κυκλάδες προβλέπονται τοπικές νεφώσεις κι από το μεσημέρι γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη 15 Μαρτίου προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και το βράδυ θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει τους 15 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Οι άνεμοι στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, που μετά το μεσημέρι θα στραφούν βαθμιαία σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα.

 

(Visited 70 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*