Σάκης Αρναούτογλου: Ισχυροί άνεμοι, μην παρκάρετε κάτω από δέντρα – Αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς

Newsroom
27/03/2023 11:19
 
 
 

 

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και στα βόρεια, με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί για ισχυρούς ανέμους που θα πλήξουν από σήμερα τη χώρα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου  σήμερα Δευτέρα (27 Μαρτίου 2023) αναμένονται ισχυροί άνεμοι και συγκεκριμένα νοτιάδες, ενώ αύριο Τρίτη οι νοτιάδες θα δώσουν τη θέση τους σε βοριάδες.

Ο ίδιος αναφέρει πως οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λέγοντας πως «δεν παρκάρουμε κάτω από μεγάλα δέντρα και οι μοτοσυκλετιστές αλλά και οι οδηγοί γενικότερα, προσοχή στις έντονες ξαφνικές ριπές».

Σημείωσε, δε, πως αυξημένος είναι και ο «κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών κυρίως στις περιοχές όπου  διατηρείται η ανομβρία καθώς οι όποιες βροχές το επόμενο 48ωρο θα έχουν πολύ επιλεκτικό χαρακτήρα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Προσοχή στους κατά τόπους πολύ ισχυρούς ανέμους το επόμενο 48ωρο!!!

Φίλες και φίλοι καλημέρα και καλή εβδομάδα! Όπως σας είχα ενημερώσει και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 (ΔΕΥ – ΠΑΡ 17:45 & 22:00) της προηγούμενης εβδομάδας:

– Προσοχή στους κατά τόπους πολύ ισχυρούς, τοπικά σφοδρούς ανέμους το επόμενο 48ωρο (σήμερα Δευτέρα νοτιάδες και αύριο Τρίτη βοριάδες)!!! Δεν παρκάρουμε κάτω από μεγάλα δέντρα και οι μοτοσυκλετιστές αλλά και οι οδηγοί γενικότερα, προσοχή στις έντονες ξαφνικές ριπές με αυξημένο λογικά και τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών κυρίως στις περιοχές όπου η διατηρείται η ανομβρία καθώς οι όποιες βροχές το επόμενο 48ωρο θα έχουν πολύ επιλεκτικό χαρακτήρα!!!

Λεπτομέρειες και για τα έντονα θερμοκρασιακά σκαμπανευάσματα στα δελτία καιρού της ΕΡΤ 3 απόψε..

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου».

(Visited 163 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.