Καιρός: Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας

Newsroom
16/08/2023 07:53
 
 
 

 

Η θερμοκρασία από την Τετάρτη θα σημειώνει σταδιακή άνοδο και στο τέλος της εβδομάδας θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο υψηλότερα από τα κανονικά.

Το μελτέμι πάντως στο Αιγαίο δεν θα σταματήσει, θα έχει ένταση οπωσδήποτε 6 μποφόρ, μάλιστα το Σαββατοκύριακο θα ενισχυθεί λίγο τοπικά θα φτάνει και τα 7 μποφόρ.

Την Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα ορεινά. Τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην βόρεια Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί ως προς τις μέγιστες τιμές, στους 32 με 34 βαθμούς και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη επίσης προβλέπεται ηλιόλουστος καιρός. Οι άνεμοι ασθενείς. μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 160 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*