Καιρός – Τσατραφύλλιας: Έρχεται «κύμα αφρικανικής ζέστης»

Newsroom
11/12/2023 22:45
 
 
 

 

Για ένα «κύμα αφρικανικής ζέστης» που θα κορυφωθεί την ερχόμενη Πέμπτη (14.12.2023) κάνει λόγο στην ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας, για τον καιρό και τις θερμοκρασίες των επόμενων ημερών σε όλη τη χώρα.

Αν και είναι Δεκέμβρης και βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook για τον καιρό των επόμενων ημερών, λέγοντας ότι η θερμοκρασία «θα κυμανθεί περίπου 10 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα».

«Καλημέρα! Κύμα αφρικανικής ζέστης από τις ακτές του Μαρόκο διασχίζοντας Αλγερία, Τυνησία και Λιβύη φθάνει τις επόμενες ημέρες και στη χώρα μας, εκτοξεύοντας τον υδράργυρο στα ύψη. Η θερμοκρασία την ερχόμενη Πέμπτη όπου και θα κορυφωθεί η θερμή εισβολή θα κυμανθεί περίπου 10 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα», γράφει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Ο μετεωρολόγος συνοδεύει την ανάρτησή του με μια φωτογραφία από τις θερμοκρασίες που αναμένονται τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας, ιδιαίτερα την Πέμπτη, την ημέρα κορύφωσης του κύματος ζέστης. Πρόκειται για ενδεικτικές τιμές.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό:

Σύμφωνα με την εικόνα που ανέβασε στο Facebook ο κ. Τσατραφύλλιας, η θερμοκρασία θα φτάσει στην Αθήνα έως και τους 21 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλονίκη έως και τους 18 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη έως και τους 24 βαθμούς Κελσίου!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 300 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*