1o Εργαστήριo Συνάντησης-Συναπάντησης Ενηλίκων από τον ΘΗΣΕΑ Κυκλάδων

Newsroom
21/01/2022 12:37
 
 
 

Αξιολογώντας τις ιδιαίτερες συνθήκες αυτή την περίοδο, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» πραγματοποιεί Εργαστήρια Συνάντησης – Συναπάντησης Ενηλίκων για όλη την κοινότητα των Κυκλάδων.

Μέσα από τη δημιουργία ενός κατάλληλου πλαισίου, οι συμμετέχοντες θα αναγνωρίσουν και θα επεξεργαστούν δεξιότητες ζωής, αναγκαίες στη σύγχρονη πραγματικότητα, με στόχο την ενδυνάμωσή τους.

Το 1ο Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 (18:00- 20:30) κι έχει τίτλο “Τελικά… Ο ΗΡΩΑΣ της ζωής μου είμαι ΕΓΩ…”. “Πόσα πράγματα μπορώ να καταφέρω; Πόσο καλά αναγνωρίζω τις δυνατότητές μου; Βλέπω τις ικανότητες που βλέπουν οι άλλοι σε μένα;” είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα επιχειρήσει να απαντήσει το εργαστήριο, το οποίο έχει στόχο την ανάδειξη των εσωτερικών δυνάμεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων που είναι απαραίτητες στην εποχή μας.

Όσοι ενήλικες, κάτοικοι των Κυκλάδων, επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εργαστήριο αυτό μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ, μέχρι την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22810-85149 (καθημερινά 9:00 – 15:00).

(Visited 129 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*