«Μαζί για το Παιδί»: Δωρεάν ψυχοεκπαιδευτικά σεμινάρια για το διάβασμα των παιδιών και τον σχολικό εκφοβισμό

Newsroom
03/02/2022 10:59
 
 
 

 

Δύο δωρεάν διαδικτυακά ψυχοεκπαιδευτικά σεμινάρια για γονείς διοργανώνει μέσα στον Φεβρουάριο το Συμβουλευτικό Κέντρο για γονείς, παιδιά και εφήβους της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Το πρώτο σεμινάριο με θέμα «Διάβασμα και ο ρόλος γονέων» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30-19:00 (εγγραφή εδώ). Στόχος του σεμιναρίου είναι να συζητηθούν λειτουργικοί τρόποι εμπλοκής των γονέων στη διαδικασία της μάθησης με στόχο την ενίσχυση της αυτονομίας και της αυτοεκτίμησης των παιδιών.

Το δεύτερο σεμινάριο με θέμα «Σχολικός Εκφοβισμός» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30- 19:00 (εγγραφή εδώ). Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση, η κατανόηση όλων των πτυχών του σχολικού εκφοβισμού και η βοήθεια στη διασαφήνιση του ρόλου του γονέα.

Τα ψυχοεκπαιδευτικά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ZOOM και οι συμμετέχοντες θα λάβουν link για να συνδεθούν μισή ώρα πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Τα σεμινάρια είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνονται αποκλειστικά σε κατοίκους Κρήτης, Κυκλάδων, Κορίνθου, Θήβας και Οινοφύτων. Πληροφορίες στην Τηλεφωνική Γραμμή 115 25 ή στο e-mail: 11525@mazigiatopaidi.gr.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

*Τα ψυχοεκπαιδευτικά σεμινάρια διεξάγονται με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας «Ελληνικά Καλώδια».

(Visited 168 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*