Νέες διαδικτυακές δράσεις για γονείς του Κέντρου Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»

Newsroom
15/02/2022 11:02
 
 
 

 

Τρεις νέες διαδικτυακές δράσεις, οι οποίες απευθύνονται στην οικογένεια και την ευρύτερη κοινότητα, θα πραγματοποιήσει το προσεχές διάστημα το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ».

Οι δράσεις αυτές έχουν ως εξής:

*Εργαστήριο για γονείς με τίτλο: «Με αφορμή το παραμύθι… εξερευνούμε τον γονεϊκό μας ρόλο», τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022. Εγγραφές έως την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον σύνδεσμο http://thiseaskyklades.gr/?p=5264.
Στόχος είναι οι γονείς να επεξεργαστούν και να κατανοήσουν ζητήματα του ρόλου τους, αξιοποιώντας τα μηνύματα και τους συμβολισμούς των παραμυθιών και το μοίρασμα με άλλους γονείς.

*Εργαστήρια για γονείς με κεντρικό θέμα την αυτοεκτίμηση, με έναρξη την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022. Εγγραφές έως την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: ΕΔΩ
Στόχος των εργαστηρίων είναι η κατανόηση της έννοιας της αυτοεκτίμησης και της συμβολής του γονεϊκού ρόλου στην καλλιέργεια της.

*Εργαστήριο για όλους τους ενηλίκους με τίτλο: «Πέφτω & ξανασηκώνομαι», το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022. Εγγραφές έως την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: ΕΔΩ
Στόχος είναι να αναδείξει δεξιότητες, όπως αυτές της ευελιξίας και της προσαρμοστικότητας, απαραίτητες στην εποχή μας.

Οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης απευθύνονται στους πολίτες των Κυκλάδων και είναι δωρεάν.

(Visited 144 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*