Ο Γ. Λεονταρίτης για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς: «Οι διεκδικήσεις των δικαιωμάτων απαιτούν συνεχείς μάχες»

Newsroom
29/04/2022 18:58
 
 
 

 

Η 1η του Μάη συμβολίζει τους αγώνες, τις διεκδικήσεις και τις θυσίες των ανθρώπων του μόχθου για ένα καλύτερο και δίκαιο αύριο, πιο ανθρώπινο, ταυτόχρονα όμως μας δείχνει το δρόμο της συλλογικής και ατομικής ευθύνης.

Ο φετινός εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς, μας βρίσκει γι’ ακόμη μια φορά αντιμέτωπους με μια πρωτόγνωρη κατάσταση παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που έχει επιφέρει πολλαπλές αλλαγές στη ζωή μας, αλλά και στις εργασιακές μας σχέσεις. Οι συνθήκες αυτής της περιόδου έχουν δημιουργήσει κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας για το μέλλον.

Ως Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχουμε ως προτεραιότητα, δράσεις και πολιτικές που συμβάλλουν στη διεύρυνση των θέσεων εργασίας. Η εξάλειψη της ανασφάλειας και η εργασιακή δικαιοσύνη είναι ορισμένα από τα ζητήματα για τα οποία οφείλουμε να παλεύουμε, καθημερινά, ώστε να δώσουμε περαιτέρω προοπτική και ευημερία στην κοινωνία.

Οι διεκδικήσεις των δικαιωμάτων απαιτούν συνεχείς «μάχες» που πρέπει καθημερινά να δίνουμε όλοι, προκειμένου η κοινωνία να γίνει καλύτερη.

Καλή Πρωτομαγιά!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

(Visited 28 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.