Ημερήσια εκδρομή 4ης Ομάδας Ναυτοπροσκόπων Σύρου στη Μύκονο

Newsroom
13/05/2022 16:09
 
 
 

Ημερήσια εκπαιδευτική-ψυχαγωγική εκδρομή στη Μύκονο πραγματοποίησε την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 η 4η Ομάδα Ναυτοπροσκόπων Σύρου.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία και το πολιτισμό του νησιού, να επισκεφτούν το μοναστήρι της Παναγίας της Τουρλιανής στην Άνω Μερά και να περιηγηθούν στο Γιαλό και τα ξακουστά μυκονιάτικα σοκάκια.

Η 4η Ομάδα Ναυτοπροσκόπων Σύρου ευχαρίστησε:

*Τη Βουλευτή Κυκλάδων κα Κατερίνα Μονογυιού για τη στήριξη και τη βοήθεια που πρόσφερε, με δική της πρωτοβουλία, για τη συγκεκριμένη δράση, καθώς και για τη στήριξη του έργου της ομάδας, υπό την προσκοπική της ιδιότητα ως υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων των Προσκόπων Κυκλάδων.

*Το Γραφείο Ενοικιάσεων αυτοκινήτων «Munchen Rent a Car» της κας Ευγενίας Ασημομύτη για την ευγενική χορηγία των αυτοκινήτων που κάλυψαν την ανάγκη μεταφοράς των παιδιών.

*Το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου για τη χαρακτηριστική Μυκονιάτικη φιλοξενία που προσέφερε.

*Τον Περιφερειακό και τον αναπληρωτή Περιφερειακό Έφορο Προσκόπων Κυκλάδων κ.κ. Αλυφαντή και Σταμούλη για την πολύτιμη βοήθεια τους.

*Τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα πρόσωπα των ενηλίκων στελεχών της Ομάδας.

(Visited 44 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.