30 εκατ. ευρώ για τον Κοινωνικό Τουρισμό – Το ποσό που θα λάβουν οι 200.000 δικαιούχοι

Newsroom
19/05/2022 12:23
 
 
 

 

Σχεδόν τριάντα εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν για την επιδότηση του κοινωνικού τουρισμού, μέσω του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι η επιδότηση φέτος είναι αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση στηρίζει τις τουριστικές επιχειρήσεις και την ελληνική οικογένεια. Ειδικότερα, σε ανάρτησή του, σημείωσε: «Με σχέδιο αυξάνουμε την επιδότηση του κοινωνικού τουρισμού για κάθε δικαιούχο μέσα από το νέο πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους”. Με το νέο πρόγραμμα, 30 εκατ. ευρώ παρέχονται για τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας & των τουριστικών επιχειρήσεων».

Τo πρόγραμμα αφορά σε 200.000 δικαιούχους, οι οποίοι θα λάβουν μία ψηφιακή κάρτα ύψους 150 ευρώ, έκαστος, για την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής τους. Το νέο πρόγραμμα χρησιμοποιεί ως βάση την εφαρμογή του «Freedom Pass», προβλέποντας μία διαδικασία πλήρως ψηφιακή – χωρίς καθυστερήσεις και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις – απλή και αποτελεσματική, τόσο για τους δικαιούχους όσο και για τις τουριστικές επιχειρήσεις.

(Πηγή: ethnos.gr)

(Visited 135 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.