Μήνυμα Κατερίνας Μονογυιού για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Newsroom
27/10/2022 16:15
 
 
 

Πρότυπο ομοψυχίας και πηγή εθνικής αυτοπεποίθησης και υπερηφάνειας αποτελεί το Έπος του 1940 σύμφωνα με τη βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού.

Στο μήνυμα της για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, η κα Μονογυιού επισημαίνει ότι έχουμε χρέος προς τους προγόνους μας να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια ισχυρή, κυρίαρχη, ασφαλή και ευημερούσα Ελλάδα.

Το μήνυμα της βουλευτού Κυκλάδων της ΝΔ έχει ως εξής: 

Με αιώνιο σεβασμό και ευγνωμοσύνη, τιμούμε σήμερα τους Έλληνες που κέρδισαν την μάχη της ελευθερίας, αψηφώντας τον θάνατο.

Ο Ελληνισμός υπερβαίνει κάθε εμπόδιο, κάθε δυσκολία και κάθε πρόκληση όταν είναι ενωμένος. Το έπος του ’40 είναι πρότυπο ομοψυχίας και αποτελεί ζωντανή πηγή εθνικής αυτοπεποίθησης και υπερηφάνειας. Το 1940 οι Έλληνες με αυταπάρνηση αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την ιστορία, την Πατρίδα, την ελευθερία και τη δικαιοσύνη και άνοιξαν τον δρόμο για την τελική νίκη στο ναζισμό και το φασισμό.

Έχουμε χρέος προς τους προγόνους μας να μην ξεχάσουμε ποτέ και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια Ελλάδα ισχυρή, κυρίαρχη, ασφαλή και ευημερούσα. 
Ζήτω το ΟΧΙ! Ζήτω η 28η Οκτωβρίου! Χρόνια πολλά Ελλάδα!

Η κα Μονογυιού θα παρευρεθεί στη Σύρο για τις επετειακές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου ως εκπρόσωπος της ΝΔ.

(Visited 44 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.