Μήνυμα Φίλιππου Φόρτωμα για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Newsroom
27/10/2022 16:37
 
 
 

 

Ύψιστο αγαθό και μεγαλύτερη κινητήριο δύναμη των εθνών χαρακτήρισε την αγάπη για την πατρίδα ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας.

Στο μήνυμά του για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο κ. Φόρτωμας αναφέρει πως η αγάπη για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία μπορεί να μας οδηγήσει στο μέλλον με αισιοδοξία.

Το μήνυμα του βουλευτή Κυκλάδων έχει ως εξής:

Οι Έλληνες το 1940, με το παράδειγμα της ανδρείας τους, απέδειξαν πως η αγάπη για την Πατρίδα και την ελευθερία αποτελεί ύψιστο αγαθό και τη μεγαλύτερη κινητήριο δύναμη των εθνών.

Σήμερα η πατρίδα μας κάνει βήματα μπροστά, βιώνοντας τα τελευταία χρόνια δυσκολίες, που μας δυναμώνουν και μας οδηγούν σε ένα αύριο με περισσότερη αισιοδοξία και σιγουριά.

Τιμούμε τους αγώνες των προγόνων μας, το θάρρος και την τόλμη τους να αντισταθούν στα ολοκληρωτικά καθεστώτα και στο φασισμό. Η θυσία τους, ας γίνει για εμάς έμπνευση, για να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, έχοντας οδηγό μας την αγάπη για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία.

 

(Visited 38 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.