Μήνυμα Χαράλαμπου Κόκκινου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Newsroom
27/10/2022 17:25
 
 
 

Στη θέληση και τον πατριωτισμό των Ελλήνων στηρίχθηκε ο εθνικός θρίαμβος του Έπους του 1940, αποδεικνύοντας ότι ο ολοκληρωτισμός και η βία δεν είναι ανίκητα, σύμφωνα με τον Χαράλαμπο Κόκκινο.

Στο μήνυμα του, ο επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» τονίζει, επίσης, ότι οι Έλληνες πρέπει να παραμένουν ενωμένοι και σε ετοιμότητα ώστε να διαφυλάξουν την ελευθερία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, την οποία εποφθαλμιά η Τουρκία.

Το μήνυμα του κ. Κόκκινου έχει ως εξής: 

Το ιστορικό ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου και το Έπος του 1940 καλούν διαχρονικά τους Έλληνες να επαγρυπνούν και να αγωνίζονται για την εθνική τους ανεξαρτησία, να είναι αυτοδύναμοι χωρίς πρόσκαιρη και «εξαγορασμενη προστασία»!

Η νίκη των Ελλήνων κατά του Ιταλού κατακτητή το 1940 απέδειξε την προσήλωση των προγόνων μας στις αρχές και τα ιδανικά της πατρίδας μας.

Η Ελλάδα «σήκωσε το ανάστημα της» και μόνη – χωρίς βοήθεια – νίκησε την πανίσχυρη Ιταλία και απέδειξε σε όλη την οικουμένη ότι ο «Άξονας» (Ιταλία, Γερμανία και αργότερα Ιαπωνία) του ολοκληρωτισμού και της βίας δεν είναι ανίκητος.

Ο εθνικός μας θρίαμβος στηρίχθηκε στη θέληση και τον πατριωτισμό των Ελλήνων και όχι σε «μισθοφόρους» και πρόσκαιρες συμμαχίες που προωθούν συμφέροντα ισχυρών και όχι ιδανικά και εθνικές αξίες.

Σήμερα, στις δύσκολες ώρες που περνά η κοινωνία μας και με την τουρκική προκλητικότητα να είναι διαρκής, καλούμαστε με ενότητα και ετοιμότητα να διαφυλάξουμε την ελευθερία και την εδαφική μας ακεραιότητα.

Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, μαθαίνουμε και τιμούμε την Ιστορία μας διότι… λαός που δεν γνωρίζει και δεν τιμά την ιστορία του, δεν έχει μέλλον!

Ζήτω το ιστορικό ΟΧΙ και το έπος του 1940!
Ζήτω η Ελλάδα!

(Visited 21 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.