Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και συγκίνησης το «τελευταίο αντίο» στον Στέφανο Στρατούρη

Newsroom
04/11/2022 22:12
 
 
 

 

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και συγκίνησης τελέστηκε την Παρασκευή το απόγευμα η κηδεία του Στέφανου Στρατούρη.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νικοδήμου στη Χώρα της Νάξου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικου συνεπικουρούμενου από ιερείς αρκετών ενοριών του νησιού.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το ναό που ήρθαν να πουν το τελευταίο αντίο στο Στέφανο. Τραγικές φιγούρες η σύζυγος, τα παιδιά, ο αδελφός αλλά και ολόκληρη η οικογένεια και οι φίλοι του εκλιπόντος που έφυγε νωρίς από τη ζωή.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν οι δύο βουλευτές της ΝΔ Βασίλης Βρούτσης και Κατερίνα Μονογιού, ο δήμαρχος Δημήτρης Λιανός, ο έπαρχος Γιάννης Μαργαρίτης, η αντιπεριφερειάρχης Ευδοκία Κατσάνη, οι επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας Λεονάρδος Χατζηανδρέου και Βασίλης Βρούτσης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Μανώλης Πολυκρέτης και άλλοι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, ο π. δήμαρχος Μανώλης Μαργαρίτης καθώς και εκπρόσωποι φορέων του νησιού.

Ιδιαίτερα συγκινητικές και φορτισμένες ήταν οι στιγμές όταν διαβάστηκε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα των παιδιών του Στέφανου, του καλού του φίλου Μανώλη Μαργαρίτη αλλά και ο αποχαιρετισμός καρδιάς της Κατερίνας Μονογυιού.

Διαβάστηκαν επίσης ψηφίσματα του δημοτικού συμβουλίου, του τοπικού συμβουλίου Σαγκρίου, της ΔΗΜ ΤΟ της ΝΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ.ά.

Η ταφή έγινε λίγο αργότερα στο νεκροταφείο Αγγιδίων.

(Visited 2.284 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*