Νάξος: Θρησκευτικές συνάξεις με τον π. Νεκτάριο Αλεξόπουλο για τη μελέτη του βιβλίου των Πράξεων των Αποστόλων

Newsroom
05/12/2022 00:44
 
 
 

 

Από το 2013 μέχρι και σήμερα κάθε χρόνο από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι τα μέσα Ιουνίου -με μόνη διακοπή την περίοδο του κορωνοϊού- κάθε Κυριακή, με ευθύνη του Πρωτοπρεσβύτερου π. Νεκτάριου Αλεξόπουλου, εφημέριου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ζωοδόχου Πηγής,
πραγματοποιούνται συνάξεις με διαφορετική θεματολογία κάθε χρόνο.

Οι συνάξεις πραγματοποιούνται φέτος για 9η χρονιά, στο πλαίσιο του Κύκλου Μελέτης Αγίας Γραφής της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας και γίνονται κάθε Κυριακή στις 6:00 το απόγευμα στο κέντρο της πόλης της Νάξου και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του ιερού Ναού Παντανάσσης, ώστε να υπάρχει πρόσβαση για όλους.

Το θέμα των φετινών συνάξεων είναι η μελέτη του βιβλίου των Πράξεων των Αποστόλων, που μας μεταφέρει στα πρώτα βήματα της Εκκλησίας μετά την Ανάληψη του Κυρίου και την Πεντηκοστή και προσφέρει πολλές δυνατότητες προβληματισμό επάνω σε θέματα που αφορούν την πνευματική μας πορεία και ζωή.

Μετά το πέρας της ομιλίας του π. Νεκτάριου Αλεξόπουλου ακολουθεί εποικοδομητική συζήτηση και δυνατότητα διατύπωσης ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες.

Οι συνάξεις αφορούν άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.

(Visited 585 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*