Θησέας Κυκλάδων: Mηνιαία διαδικτυακά εργαστήρια μόνο για μαθητές/τριες Λυκείου

Newsroom
10/01/2023 16:00
 
 
 

 

Συνεχίζονται και τη νέα χρονιά τα μηνιαία διαδικτυακά εργαστήρια μόνο για μαθητές/τριες Λυκείου των Κυκλάδων από το Κέντρο Πρόληψης «Θησέας» Κυκλάδων.

Το εργαστήριο του Ιανουαρίου έχει τίτλο «Άγχος, θυμός, λύπη… σύμμαχοι ή εχθροί;» και στόχο του είναι η αναγνώριση και επεξεργασία δύσκολων συναισθημάτων, καθώς και η εξοικείωση με αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισής τους, μέσα από ατομικές και ομαδικές ασκήσεις, συζήτηση και δημιουργική αλληλεπίδραση όλων των συμμετεχόντων.

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 (11:00-13:30).

Για την ομαλή διεξαγωγή του εργαστηρίου απαιτείται σύνδεση με Η/Υ ή laptop ή tablet (όχι κινητό) και λειτουργική κάμερα και μικρόφωνο, καθώς και συνέπεια στον χρόνο έναρξης και λήξης του εργαστηρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές/τριες χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή εδώ έως και την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.

Με την ολοκλήρωση των εγγραφών θα ειδοποιηθούν όλοι τηλεφωνικά.

Περισσότερες πληροφορίες για το εργαστήριο στο τηλ. 22840-24745 (καθημερινά 9:00-15:00) και στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης

(Visited 32 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.