Σαντορίνη: Περισσότεροι από 400 αιμοδότες στην 63η Εθελοντική Αιμοδοσία

Newsroom
14/02/2023 16:53
 
 
 

 

Παραπάνω από ικανοποιητικά ήταν τα αποτελέσματα της 63ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργάνωσε η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης πριν από λίγες μέρες.

Τα αποτελέσματα της αιμοδοσίας έχουν ως εξής: 
Προσελεύσεις αιμοδοτών: 429.
Απορρίψεις: 40.
Σύνολο Μονάδων αίματος: 389.
Νέοι αιμοδότες: 83.

Η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης ευχαρίστησε όλους τους αιμοδότες, οι οποίοι – παρά το κρύο – προσήλθαν στο μοναδικό αιμοδοτικό κέντρο, για να προσφέρουν στον άγνωστο συνάνθρωπό τους το πιο πολύτιμο αγαθό και να τους χαρίσουν την ελπίδα.

“Η επιθυμία τους για μια τρίτη αιμοδοσία, αποδείχθηκε ότι ήταν ορθή και μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας” αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στην οποία εκφράζονται επίσης ευχαριστίες στο κλιμάκιο της αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), του οποίου επικεφαλής ήταν ο πρώην διευθυντής παθολόγος του νοσοκομείου Θήρας κ. Γιώργος Βαρκαράκης, που διενήργησε τις αιμοληψίες άψογα και χωρίς κανένα πρόβλημα.

“Δηλώνουμε ότι η συνεργασία που ξεκίνησε, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, θα συνεχιστεί προς όφελος όλων μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ανοιξιάτικη αιμοδοσία και μέχρι τότε σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο χειμώνα!” καταλήγει η ανακοίνωση.

(Visited 76 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*