Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου για τον θάνατο του Νεκτάριου Σαντορινιού

nektarios santorinios 2
Newsroom
15/02/2023 11:33
 
 
 

 

Σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση, τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου εξέδωσαν ομόφωνα ψήφισμα για τον θάνατο του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριου Σαντορινιού.

Ο Πρόεδρος Φιλήμονας Ζαννετίδης ενημέρωσε το σώμα για το άγγελμα του θανάτου του κ. Σαντορινιού, με σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο να εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την πρόωρη και άδικη απώλεια του, που αφήνει ένα μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό.

Το ψήφισμα έχει ως εξής:

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου με το άγγελμα του θανάτου του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, και Βουλευτή Δωδεκανήσου Νεκτάριου Σαντορινιού
εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την πρόωρη και άδικη απώλεια του.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός υπηρέτησε με ήθος, αξιοπρέπεια, εντιμότητα και συνέπεια τον δημόσιο βίο της
χώρας και του τόπου μας, τόσο από τις θέσεις του Υφυπουργού και Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής όσο και από τα έδρανα του Κοινοβουλίου και του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου συνήλθε σήμερα 15 Φεβρουαρίου σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
1. Να εκφραστούν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια του Περιφερειάρχη και του Περιφερειακού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία.
3. Να κατατεθεί αντί στεφάνου ποσό στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», όπως άλλωστε η επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος.
4. Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα.
5. Να δημοσιευθεί το παραπάνω ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

(Visited 93 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*