Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Σύρου: Συγκινητική ανταπόκριση των πολιτών στη συγκέντρωση βοήθειας

Newsroom
25/02/2023 17:04
 
 
 

 

Συνεχίζεται, από τους πολίτες της Σύρου, η προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προς το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σύρου, με σκοπό τη διάθεσή τους στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και Συρίας.

Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΣΣ Σύρου, με συγκίνηση, δέχθηκε την ανταπόκριση των πολιτών, σχολείων και φορέων του νησιού, με το πρώτο φορτηγό με τα συγκεντρωθέντα αγαθά να έχει ήδη φτάσει στις Αποθήκες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους εθελοντές του Περιφερειακού μας Τμήματος ΕΕΣ Σύρου, καθώς και στο Σώμα Προσκόπων της Σύρου και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων που μας βοήθησαν. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά τη Μεταφορική Εταιρεία Παγίδας και τον κύριο Γούλα Χρήστο, για τη δωρεάν μεταφορά των αγαθών από τη Σύρο στις Κεντρικές Αποθήκες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στον Κολωνό”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, πιστός στο ανθρωπιστικό του καθήκον, γνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που προκάλεσε ο φονικός σεισμός στην Τουρκία και Συρία και με πρωτοβουλία του Προέδρου του Dr. Αντώνιου Αυγερινού, συλλέγει τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής, καθώς και υπνόσακους, κουβέρτες (μη μεταχειρισμένα) και ενισχύει άμεσα τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών.

 

 

(Visited 56 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*