Νάξος: Η μεγαλύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των τελευταίων χρόνων για τα Τέμπη (video+φώτος)

Πορεία διαμαρτυρίας
Newsroom
08/03/2023 19:48
 
 
 

 

Και η Νάξος έστειλε το δικό της μήνυμα για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη με τη συμμετοχή να είναι μεγάλη από άτομα κάθε ηλικίας…

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη έχει συγκλονίσει και τη Νάξο Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:30 στην πλατεία Πρωτοδικείου ήταν η πολυπληθέστερη των τελευταίων χρόνων. Με τον κόσμο να ζητάει την απόδοση ευθυνών και την αλλαγή καταστάσεων, ώστε να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά μια ανάλογη τραγωδία.

Πορεία διαμαρτυρίας

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα όλη η Ελλάδα, καθώς οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ανακοίνωσαν συμμετοχή στην απεργία διαμαρτυρίας για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη και για την απόδοση των ευθυνών σε όλους όσοι έχουν εμπλοκή στην υπόθεση που βύθισε στο πένθος την χώρα.

Πορεία διαμαρτυρίας Πορεία διαμαρτυρίας Πορεία διαμαρτυρίας

Στη Νάξο πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Πρωτοδικείου και πορεία στους κεντρικούς δρόμους. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων με ανθρώπους κάθε ηλικίας να δίνουν το παρών και να φωνάζουν συνθήματα.

Πορεία διαμαρτυρίας Πορεία διαμαρτυρίας

Στη συγκέντρωση που κάλεσε ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων συμμετείχαν φορείς και συλλογικότητες, πολλοί μαθητές και εκπαιδευτικοί, καθώς και το ΠΑΜΕ.

Παρόντες οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας κ.κ. Χατζηανδρέου, Βρούτσης και Κορρές καθώς και οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων του ΚΚΕ κ.κ. Γκίκας και Κορρές.

Πορεία διαμαρτυρίας Πορεία διαμαρτυρίας Πορεία διαμαρτυρίας

Η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία Πρωτοδικείου και η πορεία κατευθύνθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Νάξου και στη συνέχεια μέσω της παραλιακής οδού κατέληξε στην κεντρική πλατεία της παραλίας όπου έγιναν και οι ομιλίες.

(Visited 1.243 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*