Ανακοίνωση Κόκκινου για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Newsroom
24/03/2023 15:17
 
 
 

Χρέος των Ελλήνων είναι να διαφυλάξουν την ελευθερία και την εθνική τους ανεξαρτησία και ταυτόχρονα να χαράξουν ένα λαμπρό παρόν και μέλλον, σύμφωνα με τον επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» Χαράλαμπο Κόκκινο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Κόκκινος, επ’ ευκαιρία της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, σημειώνει επίσης, ότι «η χώρα μας έχει ανάγκη από ενέργειες που θα διώξουν ό,τι μας πληγώνει και θα δώσουν κοινωνική ώθηση και εθνική υπερηφάνεια».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Κόκκινου έχει ως εξής: 

Η επέτειος έναρξης της Ελληνικής Επαναστάσεως στις 25 Μαρτίου 1821 σκορπά σε όλους μας εθνική υπερηφάνεια, έντονα συναισθήματα και εκπέμπει διαχρονικά μηνύματα. Αποτελεί την κρίσιμη καμπή στην πορεία του Ελληνισμού, όπου η ανάγκη για ελευθερία γίνεται ιστορία! Το δίκαιο συγκρούεται με το άδικο, η ελπίδα παλεύει ενάντια και νικά το φθαρμένο και την παρακμή!

Στα 400 χρόνια σκλαβιάς, η αγωνία για αποτίναξη του Τουρκικού ζυγού μετατρέπεται σε αγώνες αυταπάρνησης και αυτοθυσίας. Οι πολύχρονοι αγώνες θα φέρουν τη νίκη και την σύσταση του ελληνικού κράτους.

Τιμάμε τους επώνυμους και ανώνυμους που πάλεψαν για την ελευθερία μας. Συγχρόνως με την Εθνική μας Επέτειο, εορτάζουμε με σεμνότητα και κατάνυξη την θρησκευτική εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου!

Σήμερα η χώρα μας έχει ανάγκη από ενέργειες που θα διώξουν κάθε «γκρίζο» και ό,τι μας πληγώνει και θα δώσουν κοινωνική ώθηση και εθνική υπερηφάνεια! Είναι χρέος μας με ενότητα, επαγρύπνηση, διαρκή προσπάθεια να διαφυλάξουμε την ελευθερία και την εθνική μας ανεξαρτησία, να εξαλείψουμε τα παρακμιακά φαινόμενα και να χαράξουμε ένα λαμπρό παρόν και μέλλον!

 

(Visited 81 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*