Νάξος: Συγκέντρωση και διαμαρτυρία Δασκάλων και Νηπιαγωγών για την κρατικοποίηση του σιδηροδρόμου

Newsroom
02/04/2023 23:29
 
 
 

 

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων καλεί σε συγκέντρωση (ανοιχτή διαμαρτυρία), την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 17.00, γονείς, εκπαιδευτικούς και σωματεία στην πλατεία Πρωτοδικείου, απαιτώντας να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι για το έγκλημα στα Τέμπη και σε μία προσπάθεια να δείξει ότι δεν ξεχνάμε μέχρι να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα για να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο.

Ο Σύλλογος μας καλεί σε αγώνα μεταξύ άλλων για να εθνικοποιηθεί – κρατικοποιηθεί ο σιδηρόδρομος χωρίς αποζημίωση για να φύγει Τώρα η ιταλική HELLENIC TRAIN και να λειτουργήσει Ενιαίος, αποκλειστικά δημόσιος σιδηρόδρομος με τον έλεγχο των εργαζόμενων για να είναι ασφαλής και φτηνός για το λαό κόντρα στο κέρδος. Για αποκλειστικά δημόσια τα βασικά αγαθά, ακύρωση των ιδιωτικοποιήσεων, της επιχειρηματικής λειτουργίας και της ανταποδοτικότητας για λειτουργία σε όφελος του λαού στην υγεία, την παιδεία, όλες τις συγκοινωνίες, την ενέργεια, το ρεύμα, το νερό, τον πολιτισμό.

Στη συγκέντρωση καλεί το Πρωτοβάθμιο Σωματείο μας και το εκπαιδευτικό δυναμικό της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού μας.

(Visited 124 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*