ΓΣΕΕ: «Ημέρα αγώνα και απεργίας των εργαζομένων η 1η Μάη»

Newsroom
30/04/2023 11:57
 
 
 

 

Να δώσουν αγωνιστικό παρών στο κάλεσμα των συνδικάτων αύριο 1η Μαΐου, καλεί τους πολίτες η ΓΣΕΕ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε για την Εργατική Πρωτομαγιά, η ΓΣΕΕ τονίσει ότι ο φετινός εορτασμός συνεχίζει να βρίσκει τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους της χώρας αντιμέτωπους με την ακρίβεια, την κοινωνική φτώχεια, την εργασιακή ανασφάλεια και τις ανισότητες, γι’ αυτό και ο μόνος δρόμος είναι αυτός του αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ έχει ως εξής:

Η 1η Μάη, εκτός από ημέρα μνήμης και τιμής για τους πρωτοπόρους αγωνιστές της εργατικής τάξης, είναι και ημέρα αγώνα και απεργίας των εργαζομένων.

Η Πρωτομαγιά του 2023 συνεχίζει να βρίσκει τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους της χώρας αντιμέτωπους με την ακρίβεια, την ανεργία, την κοινωνική φτώχεια, τον περιορισμό εργασιακών δικαιωμάτων, την επισφάλεια και την ανασφάλεια στους χώρους εργασίας. Γι’ αυτό το λόγο αγωνιζόμαστε για ένα παρόν και ένα μέλλον χωρίς ακρίβεια, κοινωνική φτώχεια, εργασιακή ανασφάλεια και ανισότητες.

Αυτή την ιστορική μέρα, ενώνουμε τη φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στην κατακρήμνιση δημοκρατικών, εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Επιβάλλεται όλοι να δώσουμε αγωνιστικό, απεργιακό παρών στο κάλεσμα των συνδικάτων τη Δευτέρα 1η Μάη.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*