Ο ΙΣΚΕ τίμησε τον Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο και τον Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεώργιο

Newsroom
03/05/2023 19:47
 
 
 

 

Στα πλαίσια των εορτασμών του πολιούχου της πόλεως του Άργους αρχιεπισκόπου Πέτρου του θαυματουργού το Δ.Σ του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος (ΙΣΚΕ), μετά από συνέλευση του αποφάσισε να τιμήσει στο Αργος τους Μητροπολίτες Παροναξίας Καλλίνικο και τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιο και να τους ανακηρύξει επίτιμα μέλη του.

Ο πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής, ο Αντιπρόεδρος πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Βαμβακίδης (Ιερά Μητρόπολις Ζιχνών και Νευροκοπίου)και Ταμίας πρεσβύτερος Μιχαήλ Μετζάκης (Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος ) εκ μέρους του ΔΣ επέδωσαν τιμητική πλακέτα και στους δύο.

Οι Μητροπολίτες ευχαρίστησαν τα μέλη του Δ.Σ. για την απόφαση τους αυτή και δήλωσαν πώς θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια των μελών του Ιερού Συνδέσμου για την εκπλήρωση των στόχων τους.

Στην τελετή τιμής που έγινε στο Αργος γενέτειρα του προέδρου του ΙΣΚΕ πρωτοπρεσβυτέρου π. Γεωργίου Σελλή, παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος ο γενικός αρχιερατικός επίτροπος της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Πέτρος Αθανασόπουλος, κα.

 

Πηγή: romfea.gr

(Visited 183 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*