Βρέθηκε στο Γαλάτσι ο 29χρονος που είχε εξαφανιστεί

Newsroom
23/05/2023 08:12
 
 
 

 

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 29χρονου Βύρωνα Μπασάτη ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Διονύσου.

Όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» ο 29χρονος βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Γαλάτσι.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση τον 29χρονο εντόπισε «ευαισθητοποιημένος συμπολίτης» που ειδοποίησε την αστυνομία όταν τον αναγνώρισε.

Για την εξαφάνισή του 29χρονου είχε κινητοποιηθεί και η ειδική εθελοντική ομάδα έρευνας και διάσωσης «Θανάσης Μακρής» από το Χαμόγελο του Παιδιού το οποίο πριν από δύο 24ωρα είχε προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

«To “Χαμόγελο του Παιδιού” θα βρίσκεται κοντά στον Μπασάτη Βύρωνα και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί» αναφέρεται στην ανακοίνωση στην οποία επισημαίνεται, τέλος, ότι «η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Πηγή: protothema.gr

(Visited 709 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.