Μήνυμα Προέδρου ΔΕΕΠ Κυκλάδων της ΝΔ για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023

Newsroom
31/05/2023 16:06
 
 
 

 

Ως σημαντικό σταθμό, αλλά όχι τελευταίο, στη ζωή των μαθητριών και των μαθητών, χαρακτήρισε τις Πανελλήνιες εξετάσεις ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κυκλάδων της ΝΔ Χρήστος Καφτηράνης.

Σε μήνυμα του, ο κ. Καφτηράνης, επισήμανε ότι το μέλλον ανήκει στα νέα παιδιά, τα οποία θα πρέπει να μπουν στην «μάχη» με ήρεμη σκέψη, αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητες τους, μιας και αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι «να τολμάς και να βλέπεις μπροστά».

Το μήνυμα του κ. Καφτηράνη έχει ως εξής:

Στις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ευχόμαστε καλή επιτυχία και αποτελέσματα αντάξια των στόχων και των επιλογών τους.

Με κόπο, επιμονή και προσπάθεια, κόντρα στις όποιες δυσκολίες που τυχόν συνάντησαν μπαίνουν στη «μάχη» όλοι οι μαθητές στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Η συμμετοχή όλων των μαθητών αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό στη μεγάλη διαδρομή της ζωής τους. Μια διαδρομή με πολλούς σταθμούς. Οι Πανελλαδικές είναι ένας από αυτούς, αλλά όχι ο τελευταίος. Ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά τους είναι μακρύς, γεμάτος με νέες ευκαιρίες και προκλήσεις.

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες
Στη σημαντική αυτή μάχη της ζωή σας είμαστε μαζί σας. Το μέλλον σας ανήκει, για αυτό με ήρεμη σκέψη, με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές σας, ευχόμαστε να ολοκληρώσετε την προσπάθεια σας με τον καλύτερο τρόπο.

Συνεχίστε να έχετε όνειρα, φιλοδοξίες και να στοχεύετε ψηλά. Κρατήστε για πάντα στο μυαλό σας ότι σημασία έχει να τολμάς και να βλέπεις μπροστά…

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Χρήστος Καφτηράνης

(Visited 83 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*