Μήνυμα Μαραγκού για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Newsroom
01/06/2023 12:13
 
 
 

 

Ως μία από τις πολλές ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν για την εκπλήρωση των ονείρων τους και των προσωπικών τους στόχων χαρακτηρίζει τις πανελλαδικές εξετάσεις ο Γιώργος Μαραγκός, ο οποίος απευθυνόμενος προς τις μαθήτριες και τους μαθητές, επισήμανε ότι με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, θα συλλέξουν τους καρπούς των προσπαθειών τους.

Το μήνυμα του κ. Μαραγκού:
Ξεκινά η δοκιμασία των Πανελλήνιων Εξετάσεων και μαζί με αυτή ανοίγονται νέοι δρόμοι για να διανύσουν τα παιδιά μας, νέοι δρόμοι για να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και να φτάσουν στους προσωπικούς τους στόχους. Η δοκιμασία αυτή δεν είναι εύκολη υπόθεση και έχει απαιτηθεί πολύς κόπος, χρόνος και θυσίες.

Έχοντας συνοδοιπόρους τους γονείς και τους δασκάλους σας, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια σας έχουν προσφέρει πνευματικά και ψυχικά εφόδια, αλλά κυρίως τη στήριξή τους, ήρθε η ώρα να συλλέξετε, με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Καλή επιτυχία λοιπόν και να έχετε πάντα στον νου σας ότι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, οι προκλήσεις που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε είναι πολλές, όπως πολλές θα είναι και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στην πορεία της ζωής σας.

Γιώργος Μαραγκός
Υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*