Ραφήνα: Τραγωδία με αυτοκτονία 89χρονου στο λιμάνι

limani rafinas
Newsroom
04/07/2023 11:52
 
 
 

 

Νέες πληροφορίες έρχονται στην δημοσιότητα για το τραγικό περιστατικό που αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι της Ραφήνας με τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα στην θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, τον ηλικιωμένο άνδρα εντόπισαν μέσα στην θάλασσα άνδρες του πληρώματος του Andros Queen που είναι δεμένο στην προβλήτα 9 στο λιμάνι της Ραφήνας.

Άμεσα ειδοποίησαν το λιμενικό το οποίο με την σειρά του ενημέρωσε το κ. Χαψιά ο οποίος βούτηξε περίπου στις 7:30 για να ανασύρει την σορό του άνδρα.

Ο ηλικιωμένος, ο οποίος ήταν γεννημένος το 1934, είχε αφήσει ένα τσαντάκι στην άκρη της προβλήτας μέσα στο οποίο υπήρχε η ταυτότητα του και ένα σημείωμα στο οποίο όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr, εξηγούσε τους λόγους που προχώρησε σε αυτή του την ενέργεια, ενώ στο σημείο βρέθηκε και μία πατερίτσα.

Στο σημείωμα ζητούσε από τις αρχές να φερθούν με ευλάβεια στο σώμα του.

Ο 89χρονος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr, δέθηκε σε ένα καροτσάκι και στην συνέχεια έπεσε στην θάλασσα.

Ο δύτης τον εντόπισε στον βυθό ενώ όταν έγινε η ανάσυρση του περίπου στις 8:15 διαπιστώθηκε πως είχε βάλει μέσα στο καροτσάκι ένα τεχνητό μέλος καθώς του έλειπε το ένα πόδι.

Η σορός του άνδρα παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την μεταφορά στο νεκροτομείο όπου και θα γίνει η νεκροψία νεκροτομή.

Πηγή: irafina.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 264 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*