Τραγωδία στην Ίο: Ο 18χρονος Μαξ μιλούσε με τον πατέρα του στο τηλέφωνο όταν άφησε την τελευταία του πνοή

Newsroom
11/07/2023 09:43
 
 
 

 

«Ο Μαξ περπατούσε προς το λιμάνι όταν πέθανε. Μιλούσε στον πατέρα του ο οποίος μου είπε ότι ο Μαξ ακουγόταν πολύ δυνατός στο τηλέφωνο» είπε ιερέας κατά τη διάρκεια της κηδείας του 18χρονου.

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το θάνατο του 18χρονου Μαξ Γουόλ, του ενός εκ των δύο νεαρών Ιρλανδών που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην Ίο με διαφορά λίγων ωρών, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τον εφημέριο του κολλεγίου St Michael’s στο οποίο φοιτούσαν οι δύο 18χρονοι, ο Μαξ μιλούσε στο τηλέφωνο με τον πατέρα του όταν κατέρρευσε σε ένα σοκάκι κοντά στο λιμάνι της Ίου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από τη συγκίνηση για τον χαμό του φίλου του, Άντριου Ο Ντόνελ, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός σε γκρεμό στο νησί των Κυκλάδων.

«Ο Μαξ περπατούσε προς το λιμάνι όταν πέθανε. Μιλούσε στον πατέρα του Νάιαλ ο οποίος μου είπε ότι ο Μαξ ακουγόταν πολύ δυνατός στο τηλέφωνο» είπε ο ιερέας Πάντι Μόραν κατά τη διάρκεια της κηδείας του 18χρονου που πραγματοποιήθηκε χθες, στο Δουβλίνο. «Το ένα δευτερόλεπτο ο Μαξ ήταν ζωντανός και το άλλο όχι. Τόσο γρήγορο ήταν το τέλος του. Ο Μαξ δεν υπέφερε. Δεν φοβήθηκε. Πέθανε ακούγοντας τη φωνή του πατέρα του τον οποίο αγαπούσε τόσο πολύ. Υπάρχει κάποιου είδους παρηγοριά σε αυτό» πρόσθεσε ο ιερέας.

Από την πλευρά τους οι γονείς του Μαξ περιέγραψαν ως «δύναμη της φύσης» τον γιο τους χαρακτηρίζοντας «πρωτοφανή αγριότητα» τον θάνατό του.

«Του έκλεψαν το λαμπρό μέλλον του. Ο Μαξ ήταν γεμάτος ζωή. Είχε δίψα να δει τον κόσμο και να αποκτήσει όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούσε» είπε ο πατέρας του Μαξ στον επικήδειο για τον γιο του. Όπως πρόσθεσε «ο Μαξ ήταν ο πιο καταπληκτικός αδερφός για τον Τσάρλι, ήταν οι καλύτεροι φίλοι. Θα τον αγαπάμε για πάντα».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

(Visited 590 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*