Κ. Μονογυιού: «Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων»

Newsroom
27/07/2023 19:28
 
 
 

 

Τα συγχαρητήρια της στους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες των Πανελλαδικών Εξετάσεων, αλλά και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους εξέφρασε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού.

Σε σχετική δήλωσης της, δεν παραλείπει επίσης να συγχαρεί και όσους και όσες δεν κατάφεραν να επιτύχουν τον στόχο τους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο αγώνας που έδωσαν, είναι άξιος θαυμασμού.

Η δήλωση της κας Μονογυιού έχει ως εξής: 

«Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στις σπουδές σας. Συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειες των μαθητών και στους εκπαιδευτικούς μας, που ήταν διαρκώς στο πλευρό σας κατά τη διάρκεια αυτής της απαιτητικής διαδρομής.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους δοκιμάστηκαν, είτε γραπτά είτε προφορικά, στην μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ακόμη κι αν δεν καταφέρατε να επιτύχετε τον στόχο που είχατε θέσει, ο αγώνας που δώσατε είναι άξιος θαυμασμού.

Τα χρόνια που ακολουθούν, αποτελούν έναν απέραντο δρόμο ευκαιριών, εμπειριών, απόκτησης γνώσεων αλλά και προκλήσεων για εσάς. Εύχομαι να ζήσετε αυτά τα χρόνια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με εργατικότητα και πείσμα θα επιτύχετε κάθε επόμενο στόχο σας».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 89 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*