Μ. Καφούρος: «Η επιτυχία στη κατάκτηση των επόμενων κορυφών σας περιμένει»

Newsroom
28/07/2023 18:27
 
 
 

 

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων 2023, ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Μάρκος Καφούρος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες, κάνοντας λόγο για «αφετηρία μιας μοναδικής διαδρομής».

Επίσης, συνεχάρη τους καθηγητές και τους γονείς για τη στήριξη των παιδιών, ενώ σε όσους και όσες δεν κατάφεραν, αυτή τη φορά, να πετύχουν τον στόχο τους, υπενθύμισε ότι οι προσπάθειες για την πραγματοποίηση των ονείρων τους δεν σταματούν στις πανελλαδικές.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Καφούρου έχει ως εξής:

Αγαπητοί τελειόφοιτοι μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου,

οι πανελλαδικές εξετάσεις ήταν το τέλος του μαραθωνίου των σχολικών σας χρόνων αλλά και η αφετηρία μίας μοναδικής διαδρομής όπως την έχετε ονειρευτεί.

Εκφράζω από καρδιάς τα συγχαρητήρια μου στους επιτυχόντες και επιτυχούσες των πανελλαδικών εξετάσεων των νησιών μας και εύχομαι ολόψυχα υγεία και κάθε επιτυχία στην ολοκλήρωση των πανεπιστημιακών σπουδών σας.

Με δεδομένο ότι η νίκη αγαπά τη προετοιμασία, συγχαρητήρια αξίζουν στους επιβλέποντες καθηγητές και φυσικά στους αγαπημένους γονείς που στήριξαν τη προσπάθεια σας.

Με όπλο την αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και προσήλωση στους νέους στόχους που ξετυλίγονται μπροστά σας η επιτυχία στη κατάκτηση των επόμενων κορυφών σας περιμένει.

Για τους μαθητές και τις μαθήτριες των νησιών μας που δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους αυτή τη φορά ας γνωρίζουν ότι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα και εύχομαι καλή επιτυχία στην επόμενη τους προσπάθεια, ακόμα και στη περίπτωση που επιλέξουν επαγγελματικές διαδρομές αξιοποίησης ταλέντων και δεξιοτήτων.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*